Hvordan kan man se, når en inverter er dårligt på en Dell Inspiron?

January 1

En inverter er en anordning, der forvandler jævnstrøm til vekselstrøm. I din Dell Inspiron, det er hovedsagelig ansvarlig for baggrundsbelysningen; uden en funktionel inverter, er baggrundslyset ikke få magt, og skærmen er svær at se. Det er langt fra den dyreste del at erstatte, men først skal du være i stand til at diagnosticere problemet. Følg et par retningslinjer for at identificere de symptomer, der kan tyde et problem med din inverter.

Instruktioner

1 Tænd computeren. Hvis skærmen er mørk, og du kan bare gøre ud på billedet, baggrundslyset ikke er på, hvilket er tegn på en inverter problem. Hvis du har problemer med at se noget som helst, kan en lommelygte holdes i en vinkel gøre skærmen lidt mere synlig.

2 Lad computeren til at køre for lidt. Hvis computeren ikke starter op med en sort skærm, kan skærmen mørkere over tid. Det kan komme og gå, enten alene eller ved at justere skærmen.

3 Lyt til enhver mærkelig støj, der kan komme fra din computer. Nogle inverter problemer er kendetegnet ved en summende støj kommer fra bunden af ​​skærmen (placeringen af ​​den faktiske inverter).

4 Eliminer andre potentielle problemer. Hvis skærmen er synligt revnet, selv når slukket, det er ikke en inverter problem. Døde pixels (isolerede pixels, som ikke viser et billede) eller vertikale linjer (pixel-dækkende linjer optræder på visse Dell-modeller) viser også, det er ikke en inverter problem.

TIPS

  • En inverter udskiftning er en forholdsvis enkel procedure, selvom det kan ugyldiggøre garantien. Tjek din garanti dokumentationen, før du starter nogen derhjemme hardware reparation.