Sådan fjernes en Original Windows Reminder

November 20

Sådan fjernes en Original Windows Reminder


Den ægte Windows påmindelse nag skærmen er formelt kendt som Windows Genuine Advantage nag skærmen eller WGA den. Denne påmindelse viser en prompt, der hedder "Denne kopi af Windows er ikke ægte." Dens primære formål er at kontrollere, om Windows XP gyldighed. Værktøjet vil blive vist på startskærmen, der viser den førnævnte meddelelse, hvis din XP-operativsystemet er ikke gyldig. Du kan fjerne påmindelse med en grundlæggende manuel procedure.

Instruktioner

1 Tryk på "Ctrl", "Shift" og "Esc" nøgler på samme. Dette vil starte Jobliste. Klik på "Processer" -fanen. Vælg "wgatray.exe" og klik på "Afslut proces".

2 Genstart din pc. Tryk på "F8" på boot-skærmen i rækkefølge, indtil menuen Avancerede startindstillinger vises. Rul ned til "fejlsikret tilstand" og tryk "Enter".

3 Klik på "Start" og "Control Panel". Naviger følgende mappe sti: C: // Windows / System32

4 Højreklik "wgatray.exe" og klik på "Slet". Afslut Windows Stifinder. Åbn papirkurven og vælg "Tøm papirkurven." Afslut papirkurven.

5 Klik på "Start" og "Run". Skriv "regedit" i dialogboksen, og klik på "OK". Dette vil åbne Registreringseditor.

6 Naviger følgende registreringsdatabasen sti:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ Informer

7 Højreklik "WgaLogon" i "Underret" mappen og klik på "Slet". Bekræft fjernelse af posten i registreringsdatabasen. Afslut Registreringseditor.