Sådan Fjern frontdækslet fra en Apple-skærm

June 29

Sådan Fjern frontdækslet fra en Apple-skærm


IMac kombinerer en fuldt fungerende Apple overvåge med en integreret computer. En beskadiget eller defekt frontramme vil ikke længere lade skærmens LCD-skærm display funktion, der kræver, at frontpladen udskiftes. Fjernelse af frontdækslet kan gøres med en par hardware værktøjer, selv om det er en indviklet proces, der skal udføres med stor omhu. Fjernelse af skærmens frontpladen selv ikke ugyldiggøre enhver garanti, der måtte være på plads.

Instruktioner

1 Sætte et blødt håndklæde på et bord. Fjern alle kabler og ledninger fra Apple skærm. Sæt Apple skærmen med forsiden nedad på en blød klud.

2 Brug Phillips guldsmedens skruetrækker til at fjerne de tre skruer fra bunden grillen under skærmens stativ. Hold bagsiden af ​​metal fod og løft op for at fjerne det fra skærmens kabinet. Sæt bagcoveret til side.

3 Brug Phillips guldsmedens skruetrækker til at fjerne de fire skruer der omgiver det optiske drev i øverste venstre hjørne. Træk det optiske drev op ved sin tilslutning fane og fjerne det fra skærmens kabinet. Sæt det optiske drev til side.

4 Brug Phillips guldsmedens skruetrækker til at fjerne de fire skruer, der omgiver grå stykke plastik på den yderste højre på skærmen. Skub grå stykke plastik ud til højre.

5 Træk de to plastpropper forbundet til grå stykke plastik, begyndende med den store stik. Træk den grå stykke plastik ud af skærmens kabinet. Brug din finger til at afbryde den sorte ledning fra klippet sætter det til den grå stykke plastik. Placer grå stykke plastik til side.

6 Træk den grå plastik fra øverste højre hjørne. Brug dine fingre til at fjerne de to hvide stik knyttet til dækslet ved at trække dem lige ud fra de klip holder dem på plads. Sæt dækslet til side.

7 Brug Phillips guldsmedens skruetrækker til at fjerne de seks skruer omgiver printkortet indersiden af ​​skærmens kabinet.

8 Skru de to skruer fastgjort til enden af ​​det sorte kabel løber langs blæseren. Brug dine fingre til at adskille det sorte kabel fra metal-klip ved siden af ​​blæseren. Træk det sorte kabel op og væk fra printkortet.

9 Brug Phillips guldsmedens skruetrækker til at løsne skruen i øverste højre hjørne af strømforsyningen, nær forsiden af ​​skærmen beklædning. Grab plastindsats på begge sider af skærmen kabinettet og træk den op og væk fra dig.

10 Skub kablet øverst til venstre og dem på det øverste højre og nederste højre gennem hullerne, så at de ikke længere ligger oven på plastindsatsen. Fjern plastik indsats fra monitoren kabinet og sæt den til side. Du er nu tilbage med skærmen falsen liggende på en blød klud.

TIPS

  • Bær en anti-statisk rem, så du er jordet i at overføre statisk elektricitet til printpladerne inde i Apple-skærmen.
  • Den frontpladen er lavet af plast og kan nemt blive brudt, hvis alt for meget pres er anvendt på den.

relaterede artikler