Sådan kopiere oplysninger fra en PDF i Adobe Acrobat

March 24

Sådan kopiere oplysninger fra en PDF i Adobe Acrobat


Portable Document Format dokumenter er skabt ved hjælp af en PDF skriftligt program, som dem i Adobe Acrobat linje: Standard, Pro og Suite. På grund af dette, kan PDF-dokumenter indeholder oplysninger, som du skal bruge i et andet program. Ud over at konvertere printable materiale til PDF, Acrobat har en række redigeringsfunktioner. Blandt disse funktioner er muligheden for at kopiere information i PDF-fil, der skal anvendes i andre dokumenter.

Instruktioner

1 Start Adobe Acrobat og åbne PDF-fil, der indeholder de oplysninger, som du vil kopiere. Bemærk venligst, at følgende skridt vil arbejde med alle Acrobat-programmer.

2 Klik på "Select" værktøj på hovedværktøjslinjen. Vælg de oplysninger, du vil kopiere. Klik én gang i begyndelsen af ​​oplysningerne og trække til enden, mens du holder museknappen nede. For at vælge hele teksten på siden, klikke på menuen "Rediger" og vælg "Select All" valgmulighed.

3 Klik på menuen "Rediger" og vælg "Kopier" for at kopiere den valgte information. Oplysningerne kan derefter bruges i andre programmer, der tillader dig at bruge "Paste" funktioner.


relaterede artikler