Sådan Fix Screen Saver i Windows XP

March 15

Sådan Fix Screen Saver i Windows XP


En computers pauseskærm kan være både funktionelle og attraktive. Ved at have en pauseskærm, du gemmer din computers skærm fra unødvendig slitage på grund af konstant vises statiske billeder. Afhængig af type skærm du har, kan nogle billeder beskadige skærmen, hvis venstre på for længe. Et velfungerende pauseskærm vises efter en udpeget mængde tid og vise en mere monitor-venlige billede, der kan vises i en lang periode. Men hvis pauseskærmen ikke vises, kan det være nødvendigt at justere nogle computer indstillinger.

Instruktioner

Aktiver en Pauseskærm

1 Højreklik på et tomt sted på skrivebordet.

2 Vælg "Egenskaber" fra den menu, der åbnes.

3 Klik på "Screen Saver" fanen langs toppen for at få indstillingerne for pauseskærmen.

4 Vælg den pauseskærm du vil bruge fra drop-down menuen. Den preview-knap til højre giver dig en kort glimt af pauseskærmen i aktion.

5 Vælg den tid, du vil have din computer til at vente, før du starter pauseskærmen ved at justere nedenstående drop-down menuen. Klik på "OK", når du er færdig for at lukke vinduet. Hvis pauseskærmen ikke aktiveres korrekt fortsætte til næste trin for at justere computerens strømindstillinger.

Juster Power Settings

6 Klik på "Start" menuen og vælg "Kontrolpanel".

7 Vælg "Power og Performance" fra vinduet på kontrolpanelet. Et nyt vindue med titlen "Egenskaber for strømstyring" vil åbne.

8 Vælg fanebladet "Strømstyringsmodeller" langs toppen for at justere indstillingerne. Microsoft Windows XP leveres med flere pre-installerede strømstyring. For at ændre strømstyring Klik på drop-down menuen under kategorien "Strømstyringsmodeller".

9 Vælg "Normal" fra drop-down menuen for at indstille strømstyring af indstillingerne anbefalede standard fra producenten. Justering af strømindstillinger manuelt med de muligheder nederst i vinduet kan påvirke funktionaliteten af ​​din pauseskærm, fordi disse indstillinger bestemmer, når monitoren og harddisk slukket. Hvis en af ​​disse enheder slukker, vil din pauseskærm ikke deltage.


relaterede artikler