Sådan Find en ven ved hjælp af et navn & Fødselsdato-

August 14

På trods af vores bedste intentioner, vi ofte mister kontakten med mennesker. Måske har vi flyttet, skiftet job eller dimitterede fra skole. I fortiden, ville folk fra vores fortid have været vanskeligt at opspore. Men at finde en person er blevet lettere takket være internettet. Og med et navn og fødselsdato, i høj grad dine odds for at finde denne person forbedre.

Instruktioner

1 Start med sociale netværkssider. Log ind eller registrer en konto med Facebook, MySpace, LinkedIn og Twitter. Med millioner af brugere på disse websteder, du har en god chance for at finde din ven på en af ​​dem. Sæt navn i søgefeltet og krydse fingrene.

2 Udvid din søgning. Skriv din vens navn i en søgemaskine og se hvad der kommer op. Er der en nyhedsartikel? En blog? Et tjenestested? Hvis du finder en af ​​de ovenstående, søge efter kontaktoplysninger eller andre fingerpeg om, hvor din ven kunne være.

3 Søg offentlige dokumenter. Hvis din ven ikke har en online identitet, er du nødt til at få kreative. Med et navn og fødselsdato, kan du besøge din lokale domstol eller få adgang til sin database online for at søge efter poster under din vens navn. Du kan også køre en baggrundskontrol på nogen ved hjælp af websteder, der specialiserer sig i denne tjeneste. For et gebyr, vil de sortere strafferetlig, domstol, regeringen, fødsel og død, ægteskab og ejendomsregistre.

4 Lej en privatdetektiv, hvis alt andet fejler. Der er mange PI-databaser online --- alt du skulle gøre, er at begynde at kigge.

TIPS

  • Vær vedholdende. De fleste mennesker forlader et papir eller online spor. Mange offentlige dokumenter er tilgængelige for dig, selvom offentligheden kan ikke være opmærksomme på dem.
  • Må ikke falde for svindel, når du betaler for baggrundstjek. Sørg for, at virksomheden er legit.

relaterede artikler