Sådan indstilles SRC JavaScript

August 10

I HTML, den "src" attribut fortæller webbrowseren hvor "kilde" for et billede eller JavaScript er placeret. Af denne grund, skal du indstille "src" for "<script>" tags til webadressen på den JS fil, der indeholder din JavaScript. JavaScript-filer er altid indlejret i "<script>" tags, som du kan placere i toppen eller bunden af ​​dine HTML-filer afhængigt af dine præferencer. I alle tilfælde med undtagelse af HTML5, du også bør omfatte "type" attribut at lade browseren vide, hvilken type fil det vil læse.

Instruktioner

1 Gå til "Start" på proceslinjen i Windows, og indtast "Notepad" - eller navnet på en kode editor - i søgefeltet. Tryk på "Enter" tasten for at indlæse redaktør og navigere til "File" i øverste menubjælke. Åbn HTML-fil, hvor du vil placere JavaScript.

2 Undersøg, om du vil placere JavaScript i toppen eller bunden af ​​din HTML-fil. Uanset hvad er fint, selvom nogle udviklere tror placere JavaScript nederst i HTML-filer forhindrer JavaScript i at køre, før Websiden belastninger i browseren, og derved undgå visse former for fejl.

3 Placer JavaScript mellem "<head>" tags, men efter "<title>" og nogen "<link>" tags, hvis du ønsker det på toppen. Rul ned og find den afsluttende "</ body>" tag i HTML-filen, hvis du vil placere JavaScript i bunden af ​​din fil. I dette tilfælde vil du placerer JavaScript over denne afsluttende tag.

4 Skriv et par "<script>" tags og give åbningen tag en "src" attribut. Gøre værdien af ​​"src" attribut lig med webadressen for JS-filen i dit JavaScript. Tilsæt "type" attribut, og sæt den lig med "tekst / javascript":

<Script type = "text / javascript"> </ script>

Denne kode vil finde din JavaScript og integrere det i HTML-filen. Når webbrowseren læser HTML-filen, vil det køre JavaScript, når den finder de "<script>" tags, selv om nogle scripts komme med kode indbygget der holder dem i at køre, indtil siden er færdig lastning.

TIPS

  • Når du skriver i HTML5, kan du udelade den "type" attribut. HTML5 kræver ikke, at du erklærer mime-typer til indlejrede filer.
  • Sommetider hjemmesider giver brugere scripts til at integrere på deres sider, og i dette tilfælde, det er i orden at placere "<script>" tags til enhver position i HTML-filen.
  • Sikkerhedskopiere filer, før du redigerer dem. Vær forsigtig, når du redigerer eksisterende JavaScript-filer, hvis du har lidt erfaring i programmering.

relaterede artikler