Sådan Fix PC Dll til Windows 98

May 29

Windows 98 er afhængig af Dynamic Link Library-filer eller DLL-filer, der indeholder specifikke oplysninger om visse programmer, som tillader dem at køre. Sommetider disse DLL filer bliver korrupte, og derfor gør et program ubrugelig. Desværre, medmindre du er en programmør, vil du ikke være i stand til at løse dem. Men der er flere foranstaltninger, du kan tage for at erstatte dem.

Instruktioner

1 Download en erstatning DLL-fil fra en hjemmeside og erstatte den berørte DLL-fil med den downloadede en (se Resources).

2 Geninstaller programmet, at DLL arbejder med. Dette vil give dig en helt ny DLL i processen. Alternativt kan du være i stand til at finde DLL på cd'en eller fil, at programmet kom med. Du kan også kontakte programmets tekniske support for at se om du kan sikre en kopi af DLL-fil fra dem.

3 Find en erstatning DLL-fil på en anden persons computer, der kører Windows 98. Du kan derefter e-maile filen til dig selv eller kopiere DLL til et flashdrev til at erstatte det på din egen computer.

TIPS

  • Hvis det er muligt, forsøge at finde årsagen til, at DLL-fil blev ødelagt i første omgang, så du ikke behøver det ske igen.
  • Hold backup af ustabile DLL filer på et sikkert sted, helst på et flashdrev eller online lagerområde væk fra nogen programmer.
  • Nogle DLL filer er proprietære, og vil ikke blive let findes. Du bliver nødt til at arbejde med programmets tekniske support for at finde en erstatning, hvis dette er tilfældet.
  • Sørg for, at udskiftningen DLL-fil vil arbejde med Windows 98. Hvis du vælger at kontakte teknisk support, og der er en nyere version af softwaren, der kun understøtter Windows XP eller nyere, skal du angive, at du vil have en Windows 98 DLL fil.

relaterede artikler