Sådan Indsæt tekst fra en ekstern fil til en HTML

June 2

Sådan Indsæt tekst fra en ekstern fil til en HTML


I stedet for at skabe en webside med nyt indhold, mange mennesker bygge websites baseret på indhold fra et eksisterende dokument. Ved hjælp af HTML, kan du nemt kopiere tekst fra en anden fil og indsætte det i webside kode. Hvis du ikke ved, hvordan man skriver HTML-kode, skal du være omhyggelig med at indsætte teksten på steder, der ikke interfererer med kode output.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser, såsom Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Tryk CTRL-O, finde HTML-fil på computerens harddisk og tryk på knappen "Åbn" for at se websiden. Find den placering på den webside, hvor du ønsker at indsætte teksten. Hvis du vil erstatte eksisterende tekst med ny tekst, kopiere teksten du ønsker at erstatte ved at flytte musen hen over teksten og trykke på CTRL-C. Hvis du ønsker at tilføje tekst og ikke fjerne eksisterende tekst, kopiere teksten lige over hvor du vil indsætte den nye tekst.

2 Åbn HTML-fil i en HTML eller tekst-editor, såsom Windows Notesblok. Tryk CTRL-F, indsætte den tekst, du har kopieret fra websiden og tryk på knappen "Find" for at placere markøren over den kopierede tekst. Hvis du ønsker at erstatte teksten, trykke din backspace for at slette den tekst, der allerede eksisterer. Efter at have fjernet det sidste tegn i tekst, forlader din cursor i position. Hvis du ønsker at tilføje tekst, placere markøren til slutningen af ​​den eksisterende tekst.

3 Åbn ekstern fil i sin relevante program. Kopier den ønskede tekst ved at flytte musen hen over teksten og trykke på CTRL-C.

4 Tryk CTRL-V for at indsætte den kopierede tekst i HTML-filen ved markørens placering. Gem HTML-fil.

5 Se den opdaterede webside i browseren ved at trykke "Opdater" eller "Reload" inde i menuen "Vis" for at se den nyligt indsatte tekst.