Hvordan man laver en film Trailer på YouTube

March 19

Vil du gøre en film trailer på YouTube? YouTube er en social networking website, der giver medlemmerne mulighed for at uploade et bredt udvalg af videoer, fra filmtrailere til hjemmevideoer til lysbilledshow og musikvideoer baseret på foretrukne tv-shows. Hvis du ønsker at uploade en film trailer, skal du finde en kopi af det online eller på tv. Mens du kunne tage et videokamera ind i en biograf og optage det ud af skærmen, der er meget ulovligt og betragtes som en form for piratkopiering. Hvis du optager video fra fjernsynet, kan du uploade det, men du bør altid give kredit hvor kredit skyldes og erkende, at krænkelse af ophavsretten kan føre YouTube til at fjerne traileren.

Instruktioner

Hvordan man laver en film Trailer på YouTube

1 Brug en film editor på din PC eller MAC. Du kan bruge iMovie eller noget lignende for at skabe videoen på din computer. YouTube accepterer flere formater, herunder .3 gp, som er videoformat mange mobiltelefoner, .MOV fra Mac, .AVI, Windows Media Video og .MPEG. Tjek hjælpefilerne på YouTube for flere videoformater.

2 Rediger din video. YouTube ikke tillader dig at redigere din video på sitet. Din redigering bør alle udføres lokalt på din computer. Du kan tilføje musik, kreditter og mere. Ved optagelse af en film trailer, kan du ønsker at holde det i det oprindelige format, som vist på tv og internettet for at beskytte ophavsretten.

3 Upload din video til YouTube. Du skal bruge en YouTube-konto for at uploade videoer. Oprettelse af en brugerkonto er gratis. Du kan uploade videoer individuelt eller i batch-filer (du skal bruge YouTube Uploader for dette). Din video må ikke være længere end 10 minutter (ca. 1 gigabyte af oplysninger).

4 Indtast dine data. Når du uploader, du ønsker at tilføje en titel, beskrivelse tags og kategori. Jo flere data du har, jo lettere vil det være at søge efter video online. Du bør også tilføje oplysninger ophavsretten til filmen trailer beskrivelse.

5 Vær tålmodig. Upload kan tage et par minutter til et par timer, afhængig af din forbindelse hastighed og tidspunkt på dagen. Jo større filen er, jo længere tid tager det at uploade.