Sådan Oprette en Yahoo mail-konto

April 4

Sådan Oprette en Yahoo mail-konto


Yahoo er en af ​​nettets mest pålidelige og langvarige email udbydere. Denne service er gratis, og det er hurtigt og nemt at oprette din egen e-mail-konto på Yahoo. Nyd effektiviteten af ​​tilsvarende i stil med din nye Yahoo Mail-konto.

Instruktioner

Naviger Yahoo websider

1 Besøg Yahoo Mail hjemmeside for at tage det første skridt til at skabe din egen e-mail-konto på Yahoo (se Resources nedenfor).

2 Klik på 'Tilmeld dig' linket, der vises et sted nær toppen af ​​Yahoo hjemmesiden.

3 Indtast dit navn og andre ønskede oplysninger i felterne.

Vælg dit brugernavn og password

4 Opret et brugernavn, som du vil være trygge ved at bruge for lang tid og vil identificere dig til din e-mail modtagere. Husk, at du kan bruge tal og bogstaver og endda en enkelt prik.

5 Skriv det brugernavn, du vælger i feltet. Tjek tilgængeligheden af ​​dit brugernavn ved at klikke på boksen nedenfor, der hedder "Kontroller tilgængeligheden af ​​denne id.« Du kan være nødt til at tænke på en alternativ brugernavn, hvis din top valg allerede er taget af en anden Yahoo bruger.

6 Vælg en adgangskode, når du med held har indtastet et unikt brugernavn. Adgangskoder skal være mindst 6 tegn og huske på, at adgangskoder er store og små bogstaver. Du vil blive bedt om at indtaste din adgangskode to gange for at sikre nøjagtighed.

Indtast Sikkerhedsoplysninger og Bekræft din registrering

7 Vælg et spørgsmål fra følgende rullemenu som dit sikkerhedsspørgsmål. Yahoo vil bede dig dette spørgsmål, hvis du glemmer din adgangskode i fremtiden, for at kontrollere, at du er den rigtige bruger.

8 Indtast dit svar på spørgsmålet i feltet nedenfor.

9 Indtast din fødselsdato, postnummer og alle andre ønskede oplysninger i felterne. Indtastning af en alternativ e-mail-adresse er ikke påkrævet, men det er godt at give Yahoo personale et sted, hvor du kan kontaktes, hvis en eller anden grund du ikke har adgang til din Yahoo-konto.

10 Bekræft din tilmelding ved at skrive de tegn du ser vist i den sidste del af registreringssiden ind i feltet.

11 Læs Servicevilkår grundigt og udskrive en kopi til eget brug.

12 Vælg 'Jeg accepterer. « Du har oprettet din Yahoo e-mail-konto.

TIPS

  • Vælg et brugernavn, der vil identificere dig til dine modtagere og vil ikke forveksles med spam. Yahoo medlemmer vælger ofte en vis variation af deres fødsel navne til deres brugernavne.
  • Vær sikker på at tjekke din stavning, når du skriver i dit svar til sikkerhedsspørgsmål. Hvis du staver det galt under konto opsætning, kan du blive nægtet adgang til din konto senere.
  • Udvis forsigtighed når De oplysninger på internettet. Yahoo har en sikker server, men kan ikke garantere dit privatliv, når du chatter med andre online.

relaterede artikler