Sådan Wire en CAT-5 Plug

August 26

Sådan Wire en CAT-5 Plug


Du kan bruge CAT-5 Ethernet-kabel til at forbinde alt fra computernetværk til hjemmet lydudstyr. Hvis du har brug for at tilslutte en CAT-5 stik, skal du have en specialiseret crimper, der er tilgængelig på mange elektronik og hjem-forbedring butikker. De nødvendige redskaber til at tilslutte et CAT-5 stik er billige, og giver dig mulighed for at lave kabler, der er den perfekte længde til din ansøgning. Når du har de værktøjer og ekspertise, kan du tilslutte et CAT-5 stik på blot et par minutter.

Instruktioner

1 Skær CAT-5 kabel til længde ved hjælp af skærebladet på crimpværktøj. Brug skillepladen på værktøjet at fratage en tomme af isolering fra slutningen af ​​kablet. Skær nylonsnor inde i kablet.

2 Snoet de parrede ledninger inde i kablet, og luft dem ud.

3 Juster ledningerne fra venstre mod højre, begyndende med den hvide ledning med grøn stribe, efterfulgt af den grønne ledning. Placer den hvide ledning med den orange stribe næste, så den blå ledning. Hvid med en blå stribe er næste, og derefter orange. Hvid med en brun stribe og derefter brun overflade sekvensen.

4 Hold ledningerne i farven sekvens, og tryk dem sammen til en stram, flad bånd af ledninger. Klippede snoren af ​​tråde omkring en halv tomme fra enden af ​​kabelkappen. Sørg for, at ledningerne er firkantede og i den rigtige rækkefølge.

5 Skub et RJ-45-stik i enderne af ledningerne med låsetappen vender væk fra dig. Skub stikket ind ledningerne indtil alle ledninger bunden ud mod benene i slutningen af ​​stikket. Jakken på kablet skal glide ind i stikket, under krympe tappen på stikket.

6 Skub RJ-45 stik i crimper, og samtidig holde ledningerne på plads. Skub stikket helt ind krusningsindretningen og presse krusningsindretningen håndterer hele vejen lukket. Slip håndtagene, og træk stikket ud af crimper.

7 Undersøge forbindelsen til at sikre alle ledningerne er endda mod enden af ​​konnektoren, er stifterne alle krympet jævnt og presses kabelkappen under fanen krusning.

TIPS

  • Praksis på skrot kablet, før du får hænge af at tilpasse og krympning ledningerne.
  • Hvis du har problemer med at tilpasse ledningerne, strippe mere jakke fra kablet til at give dig selv mere ledning til at arbejde med.
  • Forkert kablede netværkskabler kan forårsage shorts i elektronisk udstyr.

relaterede artikler