Hvorfor gør folk bruger webcams?

August 29

Hvorfor gør folk bruger webcams?


Webcams sluttes direkte til pc'er og bærbare computere, som regel via USB-porten, eller er indbygget i en nyere computer. De er i stand til at optage video, og de fleste af dem har en indbygget mikrofon til at optage lyd. Kvaliteten af ​​videoen afhænger af frame rate og opløsning valgt for enheden. De fleste webkameraer bruges til enten sociale netværk eller videoovervågning.

videochat

Hvorfor gør folk bruger webcams?

Brug webcams til at se den person, du chatter med.

Videochat indebærer anvendelse af en instant messaging-program, der har indbygget video. Nogle instant messengers, ligesom AIM eller Yahoo !, ikke kræver begge parter til at have et webcam. Den person, der ikke kan modtage video ser simpelthen en sort skærm, hvor billedet skulle være. Beskeder sendes frem og tilbage i et tekstfelt nær bunden af ​​vinduet, eller mikrofonen er aktiveret til at transmittere lyd.

Video Calling

Hvorfor gør folk bruger webcams?

Videoopkald er en mere personlig metode til kommunikation end instant messaging.

Videoopkald er placeret direkte fra en computer til en anden via video over Internet Protocol. Et program overfører din stemme via internettet og sender den til den anden part. Når du bruger VOIP, webcam kan du se og tale med personen i den anden ende af forbindelsen i realtid. Nogle programmer, såsom Skype, giver et niveau af denne service gratis.

Overvågning

Hvorfor gør folk bruger webcams?

Udspionere dine naboer er nemmere med et webcam.

Nogle mennesker bruger webcams som et redskab overvågning. "Nanny cams" kan holde øje med den person, ser deres barn. Hvis kameraet er lille nok, kan det nemt være skjult, uden at nogen vide det er der. Videoen er optaget til harddisken, så hvis det bruges regelmæssigt, er der behov for et stort drev. Motion-sensor webkameraer bevare plads ved at tænde, når nogen går forbi. De kan bruges til at fange en tyv eller trespasser.

Billeder Digital

Hvorfor gør folk bruger webcams?

Du kan gemme webcam-skabte billeder på et flashdrev.

Webcams er også i stand til fastgørelse billeder, som regel gennem den software, der fulgte med kameraet. Nogle webcam enheder har en knap på toppen, der kan presses lige som en rigtig kamera. Billederne gemmes på computerens harddisk og kan e-mailes, udskrives eller overføres til flytbart lager. Brug af et hukommelseskort, kan du tage billeder overalt, der udvikler digitale fotos til at gøre udskrifter.

Direkte dækning

Hvorfor gør folk bruger webcams?

Webcams give instant video online.

Streaming er processen med at sende lyd, video eller begge dele over internettet. Live-streaming er adgang i realtid og er ofte brugt af folk, der sættes på live-udsendelser eller demonstrationer. Streaming bruger meget båndbredde, så videoerne tendens til at være dårlig kvalitet. Nogle hjemmesider opkræve deres medlemmer et gebyr for at deltage, hvilket hjælper opveje udgifterne til streaming-teknologi.


relaterede artikler