Sådan bruges Front Row

April 12

Apples Front Row software giver en let måde at få adgang til de medier, der er gemt på din computer. Front Row software oprindeligt blev udgivet med den første generation af Apple TV-hardware, men Apple giver også Front Row software i bærbare og stationære computere, der leveres med OS X-versionerne 10.5 (Leopard) og 10.6 (Snow Leopard). Brug Apple Remote, der følger med alle Front Row kompatibel Apple-hardware, til at navigere mellem menuer, mens du bruger Front Row-software.

Instruktioner

1 Gør din Mac OS X-computer på, og log ind med dit brugernavn og adgangskode på startskærmen.

2 Hold Apple-tasten, og tryk på flugt for at åbne Front Row hovedmenuen. Alternativt hvis du har et æble fjernbetjening, kan du trykke på menu-knappen for at starte Front Row-software.

3 Brug op, ned venstre og højre taster på tastaturet eller Apple fjernbetjening til at navigere gennem menuen Front Row. Fremhæv de mediefiler, du gerne vil spille, og tryk på "Return" -tasten (på tastaturet), eller "Select" (på Apple remote).

[Ref. 2]

4 Tryk på "esc" for at navigere tilbage til de forrige menuer, og tryk på "esc" fra de vigtigste Front Row menuen for at afslutte softwaren.

[Ref. 1, side. 62-64]


relaterede artikler