Sådan Send en Mass besked om ProBoards

June 9

Sådan Send en Mass besked om ProBoards


Hvis din yndlings opslagstavle bruger ProBoards --- en gratis forum udbyder --- og du vil sende en personlig besked til mere end én person, kan du spare tid ved at sende det til alle på samme tid i stedet for hver for sig. ProBoards tilbyder en nyttig funktion, der tillader en bruger for at sende en besked til flere brugernavne på en gang.

Instruktioner

1 Besøg hjemmesiden for ProBoards forum, hvor du vil sende meddelelsen og log ind.

2 Klik på linket "meddelelser" øverst på siden over dato og tid.

3 Klik på "Ny besked" linket i boksen i midten af ​​siden.

4 Indtast emnet, og opret din meddelelse i de relevante felter. I "Til:" feltet, tilsæt brugernavne for alle medlemmer, du ønsker at modtage din besked, adskilt af et komma, og plads til at sikre, at budskabet er korrekt leveret.

5 Klik på knappen "Send Personlig besked", og din besked vil blive sendt til hvert enkelt medlem på samme tid.

TIPS

  • Nogle gange kan en medlem visningsnavn og brugernavn er forskellige. For at finde ud af en persons brugernavn, skal du klikke på linket "Medlemmer" øverst på siden. Kør musen hen over medlemmets navn i "Navn" kolonnen til venstre og hendes brugernavn vises efter "bruger =" på statuslinjen nederst i dit browservindue. Du kan også klikke på "[send pm]" ikonet i kolonnen "Extras" til højre for at gå til "Ny besked" skærm, hvor brugernavnet vises af sig selv i "Til:" feltet automatisk.

relaterede artikler