Sådan afspille optagelser Over Ventrilo

June 10

Sådan afspille optagelser Over Ventrilo


Ventrilo, en gratis VoIP-program, giver mulighed for en bred vifte af brugere til at kommunikere med stemmen på internettet. Brugere tale gennem en mikrofon eller headset og lyd afkast gennem eksterne højttalere eller et headset. På grund af karakteren af ​​Ventrilo er det muligt at afspille tidligere optaget lyd på en server. En mikrofon placeret nær højttalere er alt hvad der behøves for at udføre denne opgave. Kvaliteten af ​​den oprindelige lydoptagelse i høj grad vil påvirke kvaliteten af ​​lyden sendes via Ventrilo.

Instruktioner

1 Højreklik på optagelse sagsakter ikon og vælge "Åbn". Standard program til at åbne de fleste optagelser er Windows Media Player. For at åbne optagelsen i en anden spiller vælger "Åbn med ..." fra højre-klik menuen og vælge det ønskede program.

2 Kør Ventrilo programmet. Tilslut til en server, som du vælger.

3 Placer en mikrofon ved siden af ​​dine eksterne højttalere. Hold "Push to Talk" knappen og afspille din optagelse. Optagelsen afspilles via eksterne højttalere, samlet op af mikrofonen, og udsendes på Ventrilo server.

TIPS

  • Spiller højt optagelser unødigt på Ventrilo servere er en hurtig måde at få forbudt fra serveren. Vær høflig og hensynsfuld, når man spiller optagelser i Ventrilo.

relaterede artikler