Sådan sikkerhedskopieres og gendannelse af filer med Windows Vista

November 15

Windows Vista kommer med en backup værktøj til nemt at sikkerhedskopiere dine filer og mapper. Denne backup utility giver dig mulighed for at gendanne din backup i tilfælde af at du har et stort system, problem, der ødelægger eller sletter dine filer. Windows Vistas backup utility understøtter planlagt backup, så du kan indstille computeren til altid at have en nyere sikkerhedskopi af dine oplysninger.

Instruktioner

1 Klik på "Start".

2 Klik på "Kontrolpanel".

3 Klik på "System og vedligeholdelse" og "Backup og Restore Center."

4 Klik på "Back Up Files" for at oprette en sikkerhedskopi. Angiv backup placering. Du kan gemme din backup på en harddisk, diskette eller netværksdrev. Klik på "Næste". Sæt en check ved siden af ​​hver type fil, du ønsker at inkludere i sikkerhedskopien. Klik på "Næste". Opret en tidsplan for din backup, hvis det ønskes. Klik på "Gem indstillinger og start backup."

5 Klik på "Gendan filer" for at gendanne din Windows Vista-backup. Klik på "Gendan filer" en gang mere. Vælg den sikkerhedskopi, du vil gendanne dine filer fra. Klik på "Næste". Klik på "Tilføj filer" eller "Tilføj mapper" for at vælge de elementer, du vil gendanne. Klik på "Næste" når du har gennemført denne liste. Klik på "Start Restore."


relaterede artikler