Hvad er en Downlink Processor?

March 8

Hvad er en Downlink Processor?


Siden oprettelsen af ​​internettet, er oplysninger, der uploades og downloades fra computere og mobile enheder over hele verden. En enkelt processor ikke kan håndtere begge sider af forbindelsen, så anvendes downlink og uplink-processorer.

Historie

Downlink processorer tilbage til de første satellitter sendt op i rummet. Forskere og ingeniører brugte separate mekanismer til at håndtere information går til satellitten og de oplysninger, der kommer fra det. Når processorer begyndte at blive brugt i main stream samfund, blev den samme taktik anvendes til andre typer af dataoverførsel.

Fordele

Det ville være dyrere og mere vanskeligt for en enkelt processor til at håndtere begge sider af datastrømmen. Ved at have en downlink-processor, arbejdet opdelt i to, hver med en dedikeret processor; dette effektivt fordobler processorkraft.

Overvejelser

Downlink processorer bruges til mere end blot kommunikation. Alle data, der overføres fra en kilde til en anden via remote sandsynligt bruger en downlink processor, om det er i en videnskabelig laboratorium eller industriel produktion indstilling.


relaterede artikler