Sådan Set Text Styles i Dreamweaver CS3

November 1

Sådan Set Text Styles i Dreamweaver CS3


Adobe Dreamweaver CS3 giver dig mulighed for at udvikle web-sider ved enten hånd-skrive kode i en udvikler miljø eller bygge dem i en "hvad du ser, er hvad du får" designer miljø. Du kan manuelt skrive stilarter elementer, herunder tekstblokke, via en automatisk genereret, drop-down listen over parametre i den hårde kodning miljø. Men hvis du ikke er fortrolig med inline HTML styling, er det også muligt for nemt at styre de stilarter for en blok af tekst via menuen egenskaber.

Instruktioner

1 Fremhæv den tekst, du ønsker at anvende formater i designeren vinduet.

2 Klik på "Style" drop-down menuen i boksen Egenskaber nederst på skærmen. Hvis boksen Egenskaber er skjult, kan du udvide den ved at klikke på den mod højre-pilen, der peger til venstre for ordet "Egenskaber".

3 Klik på "Administrer typografier" i "Style" drop-down menuen.

4 Klik på "Ny" i "Ny CSS Style" pop-up menu, der vises. Giv din nye stil klasse et navn, markere valgknappen i bunden, der siger "Dette dokument."

5 Klik på "OK" og en ny pop-up vises, hvorfra du kan definere enhver stil element, du vil anvende på den fremhævede tekst. Herfra kan du justere tekstens farve, størrelse, line højde, vægt, dekoration, baggrund farve, afstand, justering, grænsen, positionering, og alle andre visuelle effekter, du ønsker at anvende til teksten.

6 Klik på "OK" når du er færdig for at anvende udvalgte styles til den fremhævede tekst.

TIPS

  • Hvis du ønsker at redigere den stil du har indstillet eller genbruge det på et andet tidspunkt i din side, kan du vælge den fra "Styles" drop-down menuen i ejendomme kassen.

relaterede artikler