Microsoft Office Live Tutorial

October 15

Microsoft Office Live Tutorial


Microsoft Office Live giver brugerne mulighed for at gemme og dele dokumenter ved hjælp af internettet. Brugere kan oprette en online arbejdsplads for at uploade eller forberede dokumenter, og få adgang til dem på enhver computer med en internetforbindelse. Filerne kan deles og sendes til andre brugere med et klik på en mus. College studerende og kontor fagfolk kan udskrive dokumenter til en præsentation eller hjemmeopgave grund samme dag.

Instruktioner

1 Log ind på Microsoft Office Live konto online. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og vælg derefter "Login". Opret en konto, hvis man ikke er blevet oprettet.

2 Opret en ny arbejdsplads ved at vælge "Workspace" i menuen indstilling til venstre side af skærmen. Et nyt vindue vises, hvor du skal vælge et arbejdsområde skabelon fra mulighederne. Vælg en oprettet skabelon eller en "Blank skabelon" for at tilføje dine egne dokumenter til arbejdsområdet. Vælg "OK" ved afslutningen. Indtast navnet af arbejdsområdet i den fremhævede tekst bar og en give en kort beskrivelse nedenunder.

3 Upload dokumenter til arbejdsområdet ved at vælge "Tilføj Documents" knappen placeret øverst af arbejdet vinduet. Klik på de filer, der skal uploades fra option vindue, der vises, og derefter vælge "Åbn". Filerne vil begynde upload i arbejdsområdet. En statuslinje vises angiver status for upload. Når fuldt uploadet, vil dokumentet fil vises i vinduet filen.

4 Klik på den uploadede fil for at se den. Filen vil blive vist i vinduet sammen med en ny opgave bar menu lige over det. Klik på "Del" for at sende dokumentet filen til andre brugere, "Gem som" for at gemme filen til et Microsoft Office-program, eller "Version" for at gemme en aktuel version af filen.

5 Del dokumentet ved at indtaste e-mail adresser til brugere, der kan se eller redigere dokumentet. En kort meddelelse kan også være inkluderet for at give brugerne med oplysninger om filen. Klik på "Send", når alle oplysninger er indtastet.

6 Luk filen ved ophør. Klik på det røde "X" knappen på højre side af vinduet filen. Filen vil lukke automatisk. Log ud af Microsoft Office Live program ved at klikke på "Log ud" i øverste højre hjørne af skærmen.


relaterede artikler