Sådan aktiveres Multicast HP Switch

July 1

Sådan aktiveres Multicast HP Switch


Multicast giver applikationer med mulighed for at sende en enkelt strøm, såsom en videotransmission, til flere netværk værter på samme tid. Multicast er designet til at spare båndbredde ressourcer på netværket og server ressourcer ved at kræve både at styre én stream for en gruppe af værter snarere end en strøm pr vært. De fleste netværk switches standard til radio- og tv-multicast til alle porte, indtage store mængder af ressourcer og besejre formålet med multicast. Konfigurer IGMP og IGMP querier på en HP ProCurve Switch for at muliggøre en korrekt forvaltning af multicast.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" på Windows 7 computer, og klik derefter på feltet "Søg" og skriv "cmd". Højreklik på kommandolinjen ikon, der vises, og klik på "Kør som administrator" i menuen, der vises.

2 Skriv "telnet 1.2.3.4" erstatter "1.2.3.4" med IP-adressen på HP ProCurve Switch. Tryk på "Enter" -tasten. Skriv telnet password på kommandoprompten, når anmodet om og tryk på tasten "Enter".

3 Skriv "aktivere" på kommandoprompten, og tryk på "Enter" -tasten. Indtast Manager eller Administrator adgangskode, når du bliver bedt om, og tryk på "Enter" -tasten.

4 Skriv "VLAN 1 ip IGMP" for at aktivere IGMP Snooping på standard VLAN 1 af kontakten. Gentag kommandoen, der erstatter "1" med et andet VLAN nummer for hver VLAN konfigureret på switch, der skal understøtte multicast trafik.

5 Skriv "VLAN 1 ip IGMP querier" for at aktivere IGMP querier på standard VLAN 1 af kontakten. Kun aktivere IGMP querier hvis kontakten ikke er sluttet til en router eller switch, der har multicast routing aktiveret. Gentag kommandoen, der erstatter "1" med et andet VLAN nummer for hver VLAN konfigureret på switch, der skal understøtte multicast trafik og ikke er forbundet til en router eller switch med multicast routing aktiveret.

6 Skriv "exit" ved kommandoprompten, og tryk på "Enter" -tasten. Skriv "skriver hukommelse" og tryk på "Enter" tasten for at gemme konfigurationen.