Sådan fjernes en Optiplex GX280 Strømforsyning

June 26

Sådan fjernes en Optiplex GX280 Strømforsyning


Dell Optiplex GX280 er en stationær computer designet til erhvervsmæssig brug. Gennem årene har det været tilgængelig i en række forskellige formfaktorer med to forskellige chassis stilarter. Hver formfaktor og chassis stil kan kræve en anden strømforsyning, men de er alle installeret på samme måde og derfor fjernet på samme måde. Subtile forskelle i fjerne din Optiplex GX 280 strømforsyning kan omfatte anvendelse af Phillips skruer i modsætning til hex-skruer, samt antallet af skruer anvendes.

Instruktioner

1 Sluk for Dell Optiplex GX280 og tag alle kabler er knyttet til bagsiden.

2 Skub udløseren eller trykke på knapperne release at åbne kassen. Afhængigt af hvad hvis din Optiplex GX280 har, kan der være en lås på toppen og tilbage med en aftagelig sidepanel eller der kan være knapper på hver ende af bagsiden af ​​sagen og sagen vil åbne på et hængsel nær fronten.

3 Læg computeren om på en plan overflade, så bundkortet vender opad, og bagsiden af ​​computeren sagen vender mod dig.

4 Tag alle kablerne til strømforsyningen inde i kabinettet. Det er de kabler, der leverer strøm til bundkortet og andre interne komponenter ligesom harddisken og optiske drev.

5 Skru alle skruer er knyttet til strømforsyningen på bagsiden af ​​sagen ved hjælp af skruetrækker eller møtrik drivere. Der bør være to til fire skruer.

6 Fjern eventuelle skruer inde i sagen holder strømforsyningen. Afhængigt af sagen, kan der være nogle skruer i sagen. Slip låsen inde i sagen, der holder strømforsyningen på plads, hvis din sag har en. Det skal være placeret nær bagsiden af ​​strømforsyningen i toppen af ​​sagen.

7 Skub ud strømforsyningen omhyggeligt. Sørg for, at strømkabler ikke hænge fast på noget på bundkortet.

TIPS

  • Aldrig arbejde på en strømforsyning, der er forbundet til elektricitet, medmindre du bare tester det.

relaterede artikler