Sådan Tør en Dell Mini 9 SSD

April 5

Sådan Tør en Dell Mini 9 SSD


Dell Mini 9 kommer med en solid-state-drev (SSD), en lagerenhed, der bruger ikke-flygtige flash memory chips til at gemme data i stedet for en magnetisk disk, som anvendes i en harddisk. Dell Mini 9 kommer med Windows XP; dog vil operativsystemet ikke tillade dig at formatere den primære harddisk, og Windows XP-cd'en formaterer kun harddisken, hvis operativsystemet bliver geninstalleres til solid-state-drev. For at slette en Dell Mini 9, kan du starte fra en Ubuntu Live-CD og bruge den indbyggede disk værktøj til at formatere diskenheden.

Instruktioner

1 Gå til den Ubuntu hjemmeside og downloade Universal USB Installer. Gem filen på dit skrivebord. Dobbeltklik på filen, når overførslen er færdig.

2 Læs licensaftalen, og klik derefter på "Jeg accepterer" for at fortsætte. Indsæt en tom 2GB (eller større) USB-drev i USB-porten på siden af ​​Dell Mini 9.

3 Download Ubuntu Live CD'en fra Ubuntu hjemmeside. Gem ISO på dit skrivebord. Vælg "Ubuntu" distribution fra drop-down menuen.

4 Klik på "Gennemse", vælg derefter "Ubuntu Live-CD" fra skrivebordet. Klik på "Åbn". Vælg brevet tildelt USB-flashdrevet fra "Vælg dit USB Flash Drive" drop-down menuen.

5 Klik på "Opret" for at skrive Ubuntu Live-CD til USB. Genstart Dell Mini 9 og tryk på "0" Vælg "flytbare enheder" fra listen med indstillinger, og tryk på "Enter" for at starte fra USB-flashdrevet.

6 Klik på "System" punkt til "Administration" og klik på "Disk Utility". Vælg Dell Mini 9 SSD fra listen over lagerenheder.

7 Klik på "Format Volume" og vælg et filsystem fra drop-down menuen - Ext2, Ext3 og NTFS anbefales. Indtast et navn for lydstyrken, eller lade standardindstillingen, og klik derefter på "Format" til at tørre Dell Mini 9 SSD.


relaterede artikler