Sådan formateres en ekstern harddisk i XP

May 30

Sådan formateres en ekstern harddisk i XP


Du kan bruge en ekstern harddisk for at udvide lagerkapaciteten på din Windows XP-computer, men du skal formatere drevet før brug. Formatering et drev i Windows XP gør det muligt at drage fordel af operativsystemets New Technology File System, eller NTFS, for forbedret ydeevne.

Instruktioner

1 Tilslut din eksterne harddisk til din computer. Typisk et eksternt drev sluttes til en af ​​USB-portene på forsiden eller bagsiden af ​​pc'en.

2 Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af Windows XP-skrivebordet.

3 Højreklik på "Denne computer" ikonet i "Menu Start" og vælg "Administrer". Vinduet Computeradministration åbnes.

4 Klik på "Diskhåndtering" valgmulighed placeret under "Storage" overskrift.

5 Højreklik på navnet på den eksterne harddisk, som regel under drev bogstavet "E" eller "F" "C" er drevbogstavet for din primære harddisk. Klik på "Format" fra menuen, der vises. Formatet drev åbnes.

6 Skriv et navn til den eksterne drev i feltet "Volume Label" i formatet drevet kassen. Vælg "NTFS" i filsystemet kategori og "Standard" for tildeling størrelse. Klik på "OK" knappen.

7 Klik på "OK" igen for at bekræfte, at du ønsker at formatere dette drev. Windows begynder at formatere det eksterne drev, og den er klar til brug, når færdig.

TIPS

  • Formatering af et eksternt drev sletter alle allerede eksisterende oplysninger på drevet. Opret en sikkerhedskopi på en anden placering af eventuelle filer, du ønsker at beholde.

relaterede artikler