Sådan Ryd en Eprom

February 23

EPROM er en forkortelse for sletbar programmerbar Read Only Memory. EPROM chips er meget billigere over tid end at forsøge at anvende ROM på POM chips. Disse chips, i stedet for at fylde op med hukommelse og bliver ubrugelig efter, har evnen til at blive slettet og senere genbruges. Denne evne til at blive genbrugt gør dem værdifulde, fordi de altid kan omskrives. Men det tager dygtighed og en ultraviolet lys til at slette hukommelsen på disse chips.

Instruktioner

1 Etabler din chip kontrollere hukommelsen på EPROM. Dette kan gøres ved at indtaste EPROM memory bank på computeren.

2 Slet chippen, clearing alle hukommelsen. Genstart computeren.

3 Fjern belægningen af ​​computeren for at nå EPROM chip. Fjern EPROM chip fra computeren. Placer ind på din arbejdsstation.

4 Sæt på din beskyttelsesbriller og handsker. Sørg for at du har din kilde til ultraviolet klar frekvens sat til 253,7. Dette er den eneste frekvens, der vil tillade dig at slette EPROM chip korrekt.

5 Hold det ultraviolette lys nøjagtigt 1 inch væk fra EPROM.

6 Placer EPROM chip tilbage i computeren. Sæt computer sammen igen og genstart computeren.

TIPS

  • En EPROM kan ryddes flere gange, men chippen vil blive slidt med tiden. Det kan tage længere tid, hver gang du begynder sletteprocessen
  • Skal rettes helt slette chippen når fuldføre sletningen processen.
  • Jo længere lyset er fra chippen mindre frekvensen. Kontroller år af EPROM chip, du forsøger at slette alt efter året for chippen dette skridt kan tage længere tid.

relaterede artikler