Sådan Konverter MKV til MPEG i Linux

May 22

Med de mange videoformater og codecs til rådighed, kan en video, du har downloadet eller optaget ikke være i din foretrukne format. I dette tilfælde kan du konvertere video beholder eller codec til noget mere almindeligt anvendt. Matroska (MKV) format, mens overlegen i kapaciteter, især med hensyn til high definition til MPEG (MPG) format, er ikke så bredt kompatible. MPG har universel, cross-platform, indbygget understøttelse. Konvertering MKV video på Linux er nemt, da du kan bruge den indbyggede FFmpeg konverter.

Instruktioner

1 Åbn din Linux Terminal. Denne proces vil variere afhængigt af din distribution. Tjek brugerdokumentationen for flere detaljer. Dette åbner en kommando-linje vindue klar til at skrive i en kommando.

2 Skriv "cd" (i kommandoen Terminal), efterfulgt af stien til din video, for at ændre den mappe. For eksempel i roden, hvis din video er i "/ video /" og derefter skrive "cd video" og tryk på "Enter".

3 Skriv "ffmpeg -i source.mkv output.mpg" (uden anførselstegn) i kommando-vinduet (vil du ikke nødt til at klikke hvor som helst, bare skriv). Erstat "kilde" med filnavnet på din Matroska video. Erstat "Output" med din ønskede output filnavn.

4 Tryk på "Enter". Videoen konvertering kan tage op til et par timer, afhængigt af video størrelse, opløsning, kvalitet, længde og computing kapacitet.


relaterede artikler