Sådan Tweak et logo for gratis

January 18

Et logo kan være resultatet af megen brainstorming fra virksomhedsledere, grafikere, marketing personale og kommunikation medarbejdere, men lejlighedsvis logoet kræver opdatering. Uanset om du ønsker at ændre farverne, fjerne abstrakte stykker fra logo eller tilføje et element, er afhængige af programmer, der allerede på din computer eller tilgængelige via download af prøveversioner at nappe billedet uden omkostninger. Hold dig opdateret ved at have dit logo fortsat repræsentere og brande din organisation.

Instruktioner

Brug Paint

1 Slet abstrakte mønstre i logoet ved at åbne Paint software, klikke på knappen Paint i øverste venstre hjørne af skærmen og vælge "Åbn". Gå til den digitale logo og dobbeltklik på filnavnet. Logoet åbner i Paint arbejdsområde.

2 Klik på "Viskelæder" værktøj, som ligger på afsnittet "Funktioner" af båndet / værktøjslinjen øverst på skærmen. Klik på "Size" knappen, og vælg den øverste / tyndeste line option.

3 Hold markøren over et område på logoet for at slette, såsom en speck eller abstrakt hvirvel. Klik med musen og træk markøren hen over den del af området for at slette. Fortsæt med at klikke og trække for at slette resten af ​​de uønskede logo områder.

4 Klik på knappen Paint og vælg "Gem som". Skriv et nyt navn til logoet for at bevare den oprindelige og gemme det nye logo fil til computeren.

Brug af Photoshop

5 Tilføj et nyt element til logoet ved at åbne Photoshop eller downloade en gratis prøveversion, klikke på menuen "Filer" og vælge "Åbn". Gå til logoet for at nappe og dobbeltklik på filnavnet. Logoet åbner i Photoshop arbejdsområdet.

6 Klik på menuen "Filer" og vælg "Åbn" igen. Gå til et andet logo eller design for at tilføje til logoet, såsom når man kombinerer to logoer i én. Dobbeltklik på filnavnet. Når det nye logo eller design åbner, tryk og hold "Ctrl" tasten på tastaturet og træk og slip det nye logo på toppen af ​​originalen.

7 Resize den nye tilføjelse ved at trække ned i menuen "Rediger" øverst på skærmen, vælge "Transform" klikke på "Scale", og skrumpende det element til at passe. Træk den på plads, såsom ved siden af, over eller lidt overlappende den oprindelige logo.

8 Klik på menuen "Filer". Vælg "Gem som". Omdøb den sammenknebne logo og gemme den på computeren.

Brug Publisher

9 Skift logo farver uden at skulle omarbejde kunstværket filen ved at åbne Publisher eller downloade en gratis prøveversion og klikke på "Blank 11 x 8,5" knappen på "Tilgængelige skabeloner" skærm. En tom Publisher arbejdsområdet åbnes.

10 Klik på fanen "Indsæt" øverst på skærmen. Vælg "Picture" knappen. Gå til den digitale logo og dobbeltklik på filnavnet. Billedet åbner på Publisher arbejdsplads og en lyserød fane "Billedværktøjer" åbner på toppen af ​​skærmen.

11 Klik på billedet, så det er markeret. Klik på knappen "Omfarv" på venstre side af båndet / værktøjslinje. Hold markøren over de forskellige farvemuligheder, og klik en farvet firkant for at ændre logoet til den nye farve.

12 Vælg "File" -fanen øverst til venstre på skærmen. Vælg "Gem som". Skriv et navn til logo-filen, vælge "GIF" som "Gem som type" og gem logoet til computeren.

TIPS

  • Før du investerer i noget software til at nappe et logo, kontrollere, hvad der allerede ligger på computeren. Alle Windows-operativsystemer har Paint software, så du kan komme i gang arbejder på logoet til højre væk. Photoshop er inkluderet i Adobe Creative Suite og Publisher er inkluderet i Microsoft Office Suite Professional. Både Publisher og Photoshop tilbyder gratis download-forsøg, så eksperimentere med logoer uden omkostninger.