Hvordan kan jeg øge Video Hukommelse i min Dell Dimension 2100?

June 17

Hvordan kan jeg øge Video Hukommelse i min Dell Dimension 2100?


Den Dimension 2100 stationære computer bruger et indbygget skærmkort, der sætter til side kun 4 megabyte (MB) hukommelse til håndtering af grafiske programmer såsom computerspil. Hvis du vil køre spil med avanceret grafik, kan det være nødvendigt at øge mængden af ​​tilgængelig videohukommelse. For at give din Dimension 2100 en video memory boost, skal du åbne computerens kabinet og installere et skærmkort i bundkortets PCI-udvidelseskort slot.

Instruktioner

1 Luk alle programmer, der kører på din Dimension 2100 og slukke styresystemet fuldstændigt. Tag strømkablet fra strømstikket på bagenden af ​​2100 tilfælde.

2 Fjern de resterende kabler til de 2100 øvrige komponenter og indstille hele computeren sagen på et bord, skrivebord eller andet stabilt arbejdsområde. Placer forsigtigt 2100 sag på sin side med plast dækslet opad.

3 Trykke knappen plast frigivelse på toppen af ​​Dimension 2100 er tilfældet. Løft toppen af ​​plast dækslet mod dig og fjern panelet fra Dell-computer.

4 Find pladsen, metal strømforsyning placeret nær bagenden af ​​sagen. Tryk på låsen på forsiden af ​​strømforsyningen for at låse den fra tilfældet. Løft strømforsyningen op og sæt den forsigtigt uden for sagen.

5 Find den tomme PCI-kort slot på den nederste ende af Dimension 2100 er bundkortet, som har en rektangulær metal beslag. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruen, der holder metal beslaget til bagsiden af ​​Dimension sag.

6 Hold PCI grafikkort over den tomme PCI-kort slot. Anbring kortet, så den linje af kontakter i bunden af ​​grafikkortet linje op med hullerne på kortstikket. Skub kortet ned, så kontakterne låser ind i åbningen.

7 Sæt skruen du har fjernet tidligere at låse kanten af ​​skærmkort til Dell Dimension 2100. Indstil plast dækslet på Dimension 2100, og skub forsigtigt ned, indtil den klikker på plads.

8 Tilslut Dimension 2100 er strømkablet og de resterende hardware kabler, du fjernede tidligere. Tænd computeren. Følg "Ny hardware fundet" guide, der vises på skærmen for at installere video kortets driver software.

TIPS

  • Strømforsyningen har flere kabler forbundet til andre komponenter inde i Dimension 2100. Ved løft af strømforsyningen ud af sagen, så sørg for at du ikke ved et uheld tage alle kabler.
  • Hold metalbeslaget du fjerner før du installerer grafikkortet, hvis du har brug for senere at fjerne kortet. Hvis du fjerner kortet, satte metal beslaget tilbage på plads og erstatte sine Phillips skrue.
  • Rør ikke ved nye PCI-kort eller Dimension 2100 er bundkortet uden jordforbindelse dig selv til at frigive den statiske elektricitet. For at kunne jorde dig selv med jævne tryk metal faner på bagsiden af ​​Dimension sag.

relaterede artikler