Hvordan kan jeg placere en 750 W strømforsyning i en Dell Optiplex 755?

April 21

Hvordan kan jeg placere en 750 W strømforsyning i en Dell Optiplex 755?


Når du tænder for din Dell Optiplex 755 computer, den interne strømforsyning konverterer elektricitet kører fra en stikkontakt i den specifikke effekt de andre komponenter nødt til at køre. OptiPlex 755 indeholder en 305 watt strømforsyning, hvilket er mere end tilstrækkelige til at køre de fleste dele. Hvis du opgraderer alle interne komponenter eller bare ønsker et løft i performance, kan du installere en ny 750-watt enhed til at levere ekstra strøm.

Instruktioner

1 Åbn "Start" menuen og vælg "Luk computeren". Tag strømkablet og hver af de andre kabler er sluttet til computeren.

2 Placer Optiplex 755 tilfælde på et stabilt underlag. Sæt sagen på sin side for lettere adgang til sidepanelet. Løft knappen plast frigivelse i toppen af ​​dækslet.

3 Grib venstre kant af dækslet, og skub det ud af sagen. Tryk på din hånd til nogen af ​​de umalede metal faner yderst til venstre side af sagen for at frigive den statiske elektricitet i kroppen.

4 Find strømforsyningen boks metal i øverste venstre ende af sagen. Afbryd DC strømkabler kører fra strømforsyningen til bundkortet, optisk drev og harddisk.

5 Fjern skruen, der holder det optiske drev til sagen med en stjerneskruetrækker. Skub drevet til venstre og sæt den til side. Fjern de to skruer på bagsiden ende af strømforsyningen.

6 Tryk i udløserknappen nederst strømforsyningen. Træk strømforsyningen til højre og løft den ud af sagen.

7 Sæt 750 watt strømforsyning ind i sagen, og derefter vedhæfte sine to skruer. Sæt det optiske drev og dens skrue. Tilslut DC strømkabler fra den nye strømforsyning til bundkortet, harddisk og optiske drev.

8 Sæt dækslet tilbage på sagen, og skub derefter i den udløserknappen. Tilslut alle kabler og strøm på computeren.

TIPS

  • 750-watt strømforsyninger kan findes gennem elektronikforretninger og computer komponent web butikker.
  • Dell Optiplex 755 er ikke designet til at håndtere en fuld 750-watt elektricitet. Mens du vil se betydelige forbedringer ydeevne, vil computeren sandsynligvis oplever alvorlige problemer hurtigt. Komponenterne inde i computeren kan brænde ud og stoppe med at arbejde helt.

relaterede artikler