Sådan Indtast spansk Brug af tastatur

July 27

Sådan Indtast spansk Brug af tastatur


At skrive et dokument i spansk kan være vanskelig på grund af eksistensen af ​​symboler, tegn og bogstaver i det spanske sprog, der ikke findes på engelsk. Mens der har været hele tastaturer designet til den spansktalende verden, er det upraktisk at lære et separat tastatur til hvert sprog. Men der er flere metoder, så du kan skrive på spansk ved hjælp af en konventionel engelsksproget tastatur.

Instruktioner

1 Placer en på hovedet spørgsmålstegn eller udråbstegn ved at trykke "Shift-Ctrl-Alt." Mens du holder disse taster nede, trykke på udråbstegn tasten eller spørgsmålstegnet nøgle som din sætning kræver. Slip alle fire taster på samme tid. Kontroller at se, at tegnsætningstegn vises korrekt.

2 Mark vokaler i spansk med accenttegn ved at placere Indsæt indstillingen i toppen af ​​dokumentet kontrol. Vælg "Symbol" under drop-down menuen Indsæt. Et diagram med alle vokalerne vises. Brug af latin-1 sæt symboler, vælge hver vokal med accent allerede placeret over det. Skriv "A", "E", "I", "O" og "U" med accenttegn på dit dokument til at praktisere. Dette vil placere alle vokalen lyder i bunden af ​​diagrammet under "For nylig brugte symboler." De vil forblive der for resten af ​​din session og er nemt tilgængelige.

En anden metode er at trykke på "Ctrl" og "Accent mark" nede samtidigt. Slip begge taster og derefter trykke på vokalen, du ønsker at skrive med accent over det. Kontroller, at vokalen vises med accent korrekt skrevet.

3 Skriv ord som "manana" og "Nino" med tilde over bogstavet "N" ved at få adgang "Symbol" under drop-down menuen Indsæt. Dette brev "Enye" er ikke bogstavet "N" med en accent mark, men snarere et særskilt brev. Dette brev udviklet sig fra latinske ord, hvor to "N s" syntes. Find bogstavet n med tilde skrevet over det i Insert-Symbol diagram. Vælg bogstav og indsætte det i dokumentet. Kontroller at se, om den er blevet skrevet korrekt.

Du kan også skrive enye ved at trykke "Ctrl-Shift" og derefter trykke ned tilde symbol. Slip alle taster. Kontroller, at brevet er skrevet korrekt.

4 Placer to prikker over bogstavet "U", når du ønsker at opretholde en / m / lyd som i ordet "Pingüino" ved hjælp af 'Symbol "diagram under Indsæt. Find" U "med de to prikker over det. Vælg og indsætte det i ord.

TIPS

  • En anden mulighed for at skrive disse særlige accenttegn og unikke tegnsætningstegn er en numerisk kode system. Se i Windows Alt Koder opført på http://tlt.its.psu.edu/suggestions/international/bylanguage/spanish for at få adgang den korrekte numeriske kode. Denne metode, mens populært for mange forfattere, er ofte sværere at huske. Separate koder bruges til kapital- og små bogstaver.

relaterede artikler