Sådan installeres en Chicony DC-2120 Web Kamera

April 11

Den Chicony Twinkle Cam Pro DC-2120 webcam viser videoer på et 15fps og 30fps. Dens 300K pixel CMOS kamera og en indbygget mikrofon, så opholder sig i kontakt med dem, familie og venner, der er tusindvis af miles væk sjove og kreative.
Med disse enkle setup instruktioner, der vil guide dig på at installere drivere og software, at holde kontakten med dine kære fra din PC er nemt og gratis med dit webcam.

Instruktioner

Installation af drivere og programmer.

1 Indsæt din PC installation disk i CD-ROM. Når installationsvinduet dukker op, skal du klikke på "Install Device Drivers" knappen for at starte installationen. Hvis installationsvinduet ikke vises, skal du klikke på "Start" og derefter "Run". Skriv "Launch.exe" og enter for at køre installationsprogrammet.

2 Under "Install Application Software," check en af ​​de 2 programmer og starte installationen. Følg resten af ​​opsætningen for at afslutte installationen. Dit program ikon bør være på skrivebordet og i "Programmer" mappen.

3 For at installere kameraets drivere, plug dit kamera i USB-porten på din computer. Når vinduerne registrerer en ny hardware, vil et nyt vindue åbne beder dig om at søge efter den nye enhed. I dialogboksen, check "Installer fra en liste eller en bestemt placering" for at søge efter drivere til dit kamera.

4 Re-Sæt PC-kamera-cd'en i cd-rom, og klik derefter på "Exit" for at lukke den automatiske installation. Når "Guiden Ny hardware fundet" vinduet dukker op, finde standard stien til cd med dine drivere og vælg derefter "Næste" for at fortsætte.

5 Når Windows søger og lokaliserer dit kamera og sine chauffører, klik på "Næste" for de filer, der skal kopieres ind i dit system. Når en meddelelse signalerer, at enheden er blevet installeret, skal du klikke på "Finish".
Kontrollér installationen ved at klikke på "Start" og derefter vælge "Control Panel". Dobbeltklik på "System" og derefter klikke på fanen "Hardware". Klik derefter på "Device Administrer." Find dit kamera under "billede Devices."
Genstart computeren for at fuldføre installationen.


relaterede artikler