Hvordan virker en Online TV Stream arbejde?

July 25

Fordele

Videoindhold kan leveres i en række forskellige måder, men streaming indhold er ofte et optimalt valg af mange brugere. Streaming indhold adskiller sig meget af naturen i at downloade indhold. Dette er hovedsagelig fordi intet bliver permanent lagres på computeren og kvaliteten kan (men ikke altid) være synligt dårligere. Men fordelen ved streaming video eller andet indhold er, at streaming downloads er hurtigere og lettere, og man behøver ikke at vente på indhold at ankomme på ens computer. Den fil, der ønskes ikke behøver at blive hentet i fuld og derefter åbnet. I stedet kan programmeringen afspilles bogstaveligt ved modtagelsen, hvilket sparer tid og resultater. Oprindeligt øjeblikkelig levere af segmenter af video til øjeblikkelig afspilning ikke var almindeligt muligt for forbrugerne, men fremkomsten af ​​DSL og nu mere imponerende bredbånd internetløsninger har forhøjet hastighed til et punkt, hvor streaming på en regelmæssig basis - endda video - er meget levedygtig og let udføres. Alle computere er nu i stand til at udføre denne bedrift med lethed.

Compression og beslægtede processer

I hjertet af streaming processen er der en række centrale ord og processer, der skal forstås. Kompression sker med sreaming, som det gør med de fleste processer involveret med medier. Komprimering tager video og lyd og krymper dem for optimal levering i en kortere tid. Størrelsen på filen og dens evne til at afspille og fungerer korrekt på en hvilken som helst computer er også bestemt af dets filstørrelse. Endelig den handling digitaliseringen tager oplysninger og overfører det til binær kode, som er et sprog computere forstå (en række 0'er og 1'er kun).

Emballage og Levering

Selve processen er forholdsvis ligetil. Information sendes ikke på en gang, men i stedet flaske op og segmenteret i pakker og sendt. Denne metode til levering gør segmenterne sendt mindre og lettere digestable af den modtagende computer. Den ekstra fordel af streaming er, at data ikke behøver at blive hastet så hurtigt som teoretisk muligt. I stedet behøver kun sendes oplysningerne hurtigst brugeren har behov for det, eller med andre ord, sendes og modtages af computeren, før den sidste pakke af information er afsluttet afspilning. Så længe brugeren kan downloade fra serveren til en vejledende båndbredde hastighed, vil han drage fordel af problemfri og uafbrudt afspilning af streaming materiale.


relaterede artikler