Sådan Embed MSN Web Messenger på en hjemmeside

September 4

Microsofts MSN Web Messenger er et chat netværk, der gør det muligt at administrere dine kontakter og holde kontakten med mennesker. Mens dette budbringer typisk nydes på en webbrowser eller alternativ enhed som en iPhone, kan du også tilføje dette interaktivitet til din egen webside for at skabe en dynamisk plads til at underholde dine besøgende. Ved hjælp af en tredjepart udbyder, kan du generere Hypertext Markup Language (HTML) kode nødvendig for at integrere MSN Web Messenger i din egen webside.

Instruktioner

1 Gå til eBuddy "Loginbox widget til din hjemmeside eller sociale netværk" side. Denne provider leverer den nødvendige kode for at integrere MSN Web Messenger på din webside.

2 Bestem type login interface (widget), som du foretrækker at præsentere på din side. For eksempel kan du vælge en widget specielt skabt til at leve på sidebjælken på din hjemmeside, eller vælge en større kasse beregnet til et større område på siden. Desuden kan du tilpasse din boks ved at angive en størrelse, vælge et sprog og vælge andre chat netværk, såsom ICQ, som du ønsker at stille til rådighed. Hvis du vælger at tilpasse din widget, skal du klikke på knapperne radio- og afkrydsningsfelter og bruge drop-down menuen til at gøre dine valg.

3 Kopiér HTML-koden er nødvendig for at offentliggøre messenger på din side. Klik på knappen "Vælg" under dit valg og bruge browserens "Kopier" funktion til at kopiere koden.

4 Opret eller åbn en eksisterende webside ved hjælp af en HTML-tekst editor som Dreamweaver. Find "<body>" tag på din side og indsætte den kopierede kode under dette element.

5 Gem din web-fil og få vist budbringeren ved hjælp af din webbrowser "Preview" funktion.