Sådan kopiere oplysninger fra en .pdf-fil

July 16

Sådan kopiere oplysninger fra en .pdf-fil


Du kan bruge Adobe Acrobat til at se, administrere og oprette PDF (Portable Document Format) filer. PDF er en af ​​de bedste formater til at sende en fil elektronisk, fordi det kan ses af alle, der har den gratis PDF-læser værktøj. Du kan også kopiere oplysninger til indsætte i et andet dokument. Prøv snapshotværktøjet eller markeringsværktøjet til at kopiere enten billeder eller tekst i en PDF-fil.

Instruktioner

Kopiér tekst

1 Brug "Vælg" værktøj til at kopiere en hel kolonne af teksten. Vælg værktøjet og flytte markøren mod en kolonne af tekst, du vil kopiere. Markøren ændres til en lodret streg med en kasse, hvilket betyder, at det er i kolonne vælge tilstand.

2 Træk markøren for at oprette et rektangel over kolonnen. Træk for at vælge flere kolonner ved at vælge fra begyndelsen af ​​teksten i én kolonne til slutningen af ​​teksten i den sidste kolonne.

3 For at vælge al tekst på en side, skal du klikke på "Vis". Vælg "Sidevisning." Klik på "Single Page". Under "Rediger" klik "Select All".

4 Når teksten er markeret, skal du klikke på "Rediger". Vælg "Kopier". Hvis kommandoen er nedtonet, betyder det, forfatteren af ​​PDF-filen har begrænset brugere at kopiere tekst. Hvis du ønsker at bevare kolonne layout, skal du højreklikke på markeringen, og klik på "Kopier med formatering."

Tag et snapshot

5 Vælg "Snapshot" værktøj under "Funktioner" og derefter "Vælg og zoom." Snapshotværktøjet kan du kopiere tekst, billeder eller begge dele. En kombination af tekst og billeder kopieres som et billede.

6 Klik og træk en boks rundt om tekst og / eller billeder. Markeringen kopieres automatisk til programmets klippebordet når du slipper musen. Hvis du ønsker at fange alt indhold på skærmen, skal du klikke et vilkårligt sted på siden.

7 Åbn et andet program, og vælg "Indsæt" for at indsætte markeringen.

TIPS

  • Du kan også bruge markeringsværktøjet til at kopiere individuelle billeder. Brug markeringsværktøjet, klikke og trække et rektangel omkring et billede, og vælg derefter "Rediger". Klik på "Kopier" for at kopiere billedet til klippebordet. Derfra kan du indsætte den til en anden fil.

relaterede artikler