Sådan Erstat en IBM Laptop Bundkort

July 13

Bundkortet er den vigtigste styreenhed af din bærbare computer. Uden det, kan din bærbare computer ikke fungere korrekt. En bundkort er også kendt som et system bord eller bundkort. Når en IBM laptop bundkort fejler, betyder det ikke, du bliver nødt til at erstatte din bærbare computer. Bundkortet kan let udskiftes.

Instruktioner

1 Tag din computer og fjerne batteriet. De fleste batterier ligger enten i siden eller i bunden og snap ud ved at trække i låse og trække i batteriet. Tag batteriet ud for at reducere risikoen for elektrisk stød eller skader på selve laptop.

2 Skru bunden af ​​den bærbare computer og tage det ud. Vær forsigtig med det. Du kan have til jiggle det lidt for at få det til at komme ud. Tving ikke det, hvis det ikke ønsker at frigøre; vrikke den let, indtil den glider.

3 Afbryd dit modem kabel og kabel-kort. Du ønsker at tage disse ud for beskyttelse af kablet kortet. Også tage ud hukommelsesmodulet i bunden af ​​den bærbare computer. Dette er for beskyttelse af hukommelsesmodulet så godt.

4 Find harddisken, som er fastgjort til bundkortet. Tag hele samlingen omhyggeligt; du ikke ønsker at skade harddisken. Tag harddisken fra gamle bundkort og tilslut det til den nye bundkort på samme forbindelse moduler.

5 Geninstaller bundkort og harddisk samling, hukommelsesmodulet, kablet kortet og modemkablet i de samme pletter på det nye bundkort, da de var forbundet til den gamle bundkort. Udskift batteriet og sætte i bunden af ​​den bærbare computer igen. Skru bagsiden af ​​den bærbare computer igen og starte op din bærbare computer for at sikre alt er fungerer korrekt.


relaterede artikler