Sådan Konverter DAT filer til AVI-filer

November 5

Filer skabt af DAT optagere, eller ".dat" filer, der ofte bruges til at gemme video information, men filerne kan ikke let deles eller ses af andre brugere. Konvertering ".dat" filer til ".avi" filer er en nem måde at gøre dine videofiler til et mindre, lettere-læsbart format. Brug af softwaren "AVS Video Tools" for nemt at konvertere dine ".dat" filer i ".avi" filer.

Instruktioner

Sådan Konverter DAT filer til AVI-filer

1 Hent prøveversionen af ​​"AVS Video Tools" (se Resources). Da dette er prøveversionen af ​​softwaren, er et vandmærke lagt over konverterede videoer. Køb den fulde version (https://www.regnow.com/softsell/nph-softsell.cgi?item=14271-1&affiliate=38540) til at fjerne vandmærket fra dine videoer.

2 Kør den downloadede software.

3 Indtast destination efter eget konverterede video i boksen "Output File Name" eller klik på "Browse ..." til højre for dette felt for at finde den påtænkte destination.

4 Klik på knappen "Gennemse ..." til højre for feltet "Input File Name". Find "dat" fil, du ønsker at konvertere til ".avi" format.

5 Klik på "til avi" knappen i øverste venstre og klik derefter på "Konverter nu!" knappen i nederste venstre.

TIPS

  • I AVS Video Tools software, klik på "Rediger profil" for at justere bitrate, frame størrelse, framerate, og andre funktioner, før der konverteres filen fra "Dat" til ".avi".

relaterede artikler