Hvordan man tegner et lagkagediagram i PowerPoint

December 26

Hvordan man tegner et lagkagediagram i PowerPoint


Hvis du ønsker at vide, hvordan man tegner et cirkeldiagram i PowerPoint, kan du spørge det forkerte spørgsmål. Med PowerPoint er det let at generere lagkagediagrammer, men ikke forsøger at bruge tegneværktøjerne til at gøre diagrammet. I stedet oprette en data tabel og derefter konvertere det til et diagram.

Instruktioner

1 Klik på "Indsæt" og vælg "Chart" for at oprette et cirkeldiagram i PowerPoint. En "Indsæt Chart" pop-up boks vil bede dig om at vælge den type diagram. Vælg "Pie". Afhængigt af den version af PowerPoint, du har, vil du se fra tre til syv forskellige typer af cirkeldiagrammer. Vælg den indstilling, der opfylder dine behov, og klik på "OK." Programmet vil indsætte et standard cirkeldiagram i PowerPoint. Samtidig vil et Excel-vinduet åbner, der har pre-formateret kolonne og række etiketter.

2 Overskriv de forud formaterede kolonne og række etiketter ved at skrive i dine egne etiketter. Tilføj de relevante data i kolonne B i Excel ark. PowerPoint cirkeldiagram vil straks opdatere med dine oplysninger.

3 Højreklik på diagrammet boksen og vælg "Format Chart område" for at ændre diagrammet baggrund, skrifttype eller vise farver.

TIPS

  • Resize cirkeldiagrammet ved at klikke på kanten af ​​diagrammet boksen og trække dem ind eller ud. Eller flyt cirkeldiagrammet ved at flytte musen hen over de indre kanter af diagrammet kassen. Når markøren ændres fra en enkelt pil til en X, der ligner to dobbelt-sluttede pile, venstre-klik en gang og derefter trække boksen til en ny placering på siden.