Min Laptop vil ikke Genoplad

June 13

Min Laptop vil ikke Genoplad


En bærbar computer batteri giver strøm til den bærbare computer, når den ikke er sluttet til en stikkontakt. Når laptop batteri vil ikke genoplade, det reducerer overførsel af den bærbare computer og grænser, hvor der kan bruges den bærbare computer. Heldigvis er der som regel en nem løsning på problemet. De almindelige årsager en bærbar computer, vil ikke genoplade er fordi AC strømforsyning, oplader batteriet og beføjelser den bærbare computer ikke fungerer korrekt, og bør udskiftes, eller fordi batteriet er beskidt eller skal udskiftes. Alle disse problemer er let at diagnosticere.

Instruktioner

Fejlfinding lysnetadapter

1 Tag den bærbare computer batteri. Sørg for, at den bærbare computer er slukket og afbrudt fra alle yderligere strømkilder. Flyt batterilåsen. Det vil enten glide til venstre eller højre, afhængigt af, hvilket mærke af bærbare du ejer. Løft eller skub batteriet udad for at tage det ud.

2 Skub AC-adapteren i stikkontakten i computeren. Tryk på knappen "Power" for at slå den bærbare computer på. Hvis den bærbare computer tændes, er lysnetadapteren korrekt arbejde.

3 Køb en ny vekselstrømsadapter, hvis strømforsyningen ikke strøm til bærbar computer. Gentag trin med den nye ledning.

Fejlfinding Laptop Batteri

4 Tag den bærbare computer batteriet ud af den bærbare computer. Kig over batteriets og batteriklemmer. Hvis batteriet kontakter vises løs, bulet, dinged eller tæret, skal batteriet udskiftes. Hvis batteriet har store buler, skal den udskiftes.

5 Hæld en lille mængde sprit i sprit cap. Nedsænkes en vatpind eller en blød klud i sprit. Gnid på batteriet og batteri boliger enhed kontakter for at fjerne støv, snavs og oprustning.

6 Arranger batteriets kontakter parallelt unit kontakter batteriets boliger. Drej batteriet nedad, indtil batteriet har til huse i batteriet boligenheden.

7 Skub AC-adapteren i stikkontakten i computeren. Lad opladeren og laptop alene natten over. Vekselstrømsadapteren vil oplade den bærbare computer.

8 Tag AC-adapteren. Tryk på knappen "Power" for at tænde den bærbare computer. Batteriet skulle nu magten den bærbare computer. Hvis den ikke gør, udskifte batteriet, og gentag trin.


relaterede artikler