Hvordan at slippe af 2222 Dialer

August 14

A "dialer" er en form for spyware program, der installeres på din computer uden tilladelse og derefter ændrer nummeret på din dial-up modem fra den lokale Internet nummer til en dyr 900-nummer for at opbygge afgifter på din telefonlinje som en måde at presse penge fra dig. Hvis du har en "2222" eller nogen anden form for dialer på dit system, kan du fjerne det ved hjælp af nogle gratis værktøjer fra internettet.

Instruktioner

1 Hent og installer Malwarebytes. Dette program er freeware, hvilket betyder, at det er helt gratis at bruge, så længe du ønsker, herunder med gratis opdateringer. Den "Opdater" værktøj kan du få de seneste definitioner for bekæmpelse dialers og andre programmer, og "Scan" værktøj kan du finde og slette dem.

2 Download og installer freeware Avira Antivirus. Dette program opdateringer og kører automatisk, når du installerer den. Når en spyware program som en dialer begynder handler uden din tilladelse, vil Avira producere en dialogboks skærm, der viser dig problemet og give dig muligheder for, hvordan man skal håndtere det. Klik på "Slet" og derefter "OK" for at fjerne det.

3 Hent og installer Spyware Terminator. Dette program tilbyder real-time beskyttelse gratis, samt automatiske opdateringer, som du ikke behøver at manuelt at installere. Du kan bruge den til at scanne og slette dialers, trojanske heste, virus og andre trusler.


relaterede artikler