Sådan Tilslut en bærbar til en Comcast modem

May 7

Sådan Tilslut en bærbar til en Comcast modem


En af de gode ting ved hjælp af en bærbar computer over en traditionel personlig computer er, at de bærbare. Hvis du ønsker at rejse rundt i dit hjem, mens forbundet til et netværk, der leverer trådløs adgang, en bærbar computer gør, at en realitet. Hvis du abonnerer på Comcast højhastighedsadgang til internettet, så bliver du nødt til at tilslutte din bærbare computer til deres modem, før han via en trådløs router til internetadgang. Tilslutning din bærbare computer til en Comcast modem er meget let.

Instruktioner

1 Sæt modemet ind i væggen. Sørg for, at strømmen tændes, så du kender din modem er i stand.

2 Tag kablet kommer fra væggen, og slut den til bagsiden af ​​dit modem. Monter enden af ​​kablet over stikket og drej med uret, indtil den er stram. Du bør være i stand til at gøre dette i hånden.

3 Sæt den ene ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på dit modem. Du skulle høre et "klik", når det er indsat korrekt.

4 Sæt den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på din bærbare computer. Klik på ikonet på din bærbare computer, som du bruger til at gå online for at kontrollere din forbindelse.

TIPS

  • Spørg Comcast for en særlig bundt pakkeløsning. Dette kan spare dig en betydelig mængde penge hele året.

relaterede artikler