Sådan Find e-mail adgangskoder fra skjulte filer

December 1

Sådan Find e-mail adgangskoder fra skjulte filer


Medmindre du er en computer hacker, skjulte filer normalt forbliver skjult. Det betyder, at hvis der er e-mail-adgangskoder gemt i skjulte filer, vil du ikke være i stand til at se dem. Dette kan være frustrerende, hvis du er på udkig efter dine adgangskoder eller andre oplysninger, og kan simpelthen ikke finde dem. Heldigvis er der et par måder at finde e-mail-adgangskoder, der er gemt i skjulte filer.

Instruktioner

1 Download en computerprogram, ligesom de i afsnittet "Ressourcer" nedenfor. Der er masser af forskellige computerprogrammer, der finder skjulte filer; tale med din computer Hjælp eller Internet tekniker til at se, om der er et bestemt program, som han anbefaler, eller prøv en af ​​dem, der er anført nedenfor.

2 Dobbeltklik på programmet, når du har installeret det. Klik på "Scan". Husk at du skal downloade og bruge programmet på den computer, hvor du håber at finde de skjulte filer. Programmet vil returnere en liste over skjulte filer på computeren.

3 Klik på de filer, for at vise dem. Du kan undersøge filerne manuelt for at se, om nogen af ​​dem er e-mail-adgangskoder, der er blevet gemt.


relaterede artikler