Sådan redigeres Tilladelser på et Word-dokument

March 23

Sådan redigeres Tilladelser på et Word-dokument


Tilladelser er kontroller, som operativsystemet bruger til at udpege, hvem der har adgang til bestemte filer på din computer, og hvad der kan gøres med filerne. De anvendes i Mac (Linux) systemer både Windows og, selvom de fungerer noget anderledes i hver. Ejeren eller skaberen af ​​filen vil generelt have fuld adgang til at se, ændre eller slette filen. Andre kan kun være i stand til at læse det, eller måske ikke har adgang overhovedet. Nogle systemfiler (bruges til at betjene din computer) sandsynligvis vil være off-grænser for de fleste eller alle brugere og bør ikke ændres, medmindre du har erfaring i at arbejde med systemfiler.

Instruktioner

Rediger tilladelser på Word-dokument i Windows

1 Vælg Word-fil, som du ønsker at ændre tilladelser og højreklik på den.

2 Klik på "Egenskaber".

3 Vælg "Værdipapirer" fanen, efterfulgt af "Avanceret" for at give dig adgang til tilladelserne. Klik derefter på "Rediger" for at ændre tilladelser for filen.

4 Klik på "Tillad" eller "Afvis" for at ændre tilladelserne til filen.

5 Klik på "OK" i vinduet for at gemme dine ændringer, og klik på "OK" i de resterende åbne vinduer for at afslutte tilladelserne redigeringsprocessen, gemme dine ændringer.

Rediger tilladelser på Word-dokument på en Mac

6 Find den Word-fil med de tilladelser, du ønsker at redigere og markere det.

7 Træk fil tilladelser oplysninger enten ved at klikke på "File" på menulinjen øverst på skærmen (i Finder), efterfulgt af "Get Info", eller ved at bruge tastaturgenvejen af ​​"Kommando-I."

8 Kig på ikonet lås nederst i vinduet oplysninger, der popper op. Hvis den er låst, klikke på den og indtaste og administratorens navn og adgangskode.

9 Rediger tilladelser for brugere i "Deling og tilladelser" i vinduet oplysninger.

10 Klik på låsen for at lukke den, så luk oplysninger vinduet filen ved at klikke på den røde prik øverst i vinduet. Dine ændringer gemmes automatisk.


relaterede artikler