Systemkrav til Microsoft Silverlight

March 24

Systemkrav til Microsoft Silverlight


Microsoft Silverlight er en web-applikation rammer designet til at give funktionalitet, der svarer til Adobe Flash. Det integrerer multimedie, grafik og interaktivitet for at tillade brugere at oprette animationer og andre flash applikationer til brug i webdesign og funktionalitet. Det kan bruges på begge Apple Mac-computere og Windows-computere, og en gratis software version kaldet Moonlight er udviklet til Linux-baserede operativsystemer.

Operativ system

Silverlight har relativt lave systemkrav til både Windows og Mac-operativsystemer. Den er kompatibel med Windows 7, Windows Vista og Windows XP med Service Pack 2 installeret. Apple Mac OS X 10.4.8 eller nyere kræves til brug på Apple-computere. Computere, der kører Microsoft Internet Explorer kan installere Silverlight direkte fra internettet. Firefox-brugere bliver nødt til at hente en eksekverbar fil og køre den for at installere Silverlight.

Processor Krav

For Windows-computer, Silverlight kræver en Intel Pentium III eller tilsvarende med en processor hastighed på mindst 450MHz. På Macintosh-computere, som kræver meget højere processor hastigheder for at imødekomme de grafiske krav i Mac OS X, en Mac Intel Core Duo-processor med en clock hastighed på 1,83 GHz eller hurtigere er forpligtet til at tillade Silverlight til at køre.

Minde

På både Windows og Mac OS maskine, Silverlight kræver lidt hukommelse til at køre. Mindst 128 MB RAM vil være tilstrækkeligt for Silverlight, men brugere, der kører andre memory-intensive applikationer eller har høje grafik krav vil ønsker at installere tilstrækkelig RAM at imødekomme behovene hos de programmer, mens Silverlight kører.


relaterede artikler