Hvordan man laver en CD Auto Run

November 24

Hvordan man laver en CD Auto Run


Visse cd'er har evnen til automatisk at køre, når de er placeret i computerens diskdrev. Dette omfatter musik-cd'er og nogle software-cd'er, som kan have den indbyggede evne til at AutoPlay. Dette giver en musik-cd til at starte din foretrukne medieafspiller og begynder at spille musik. Dette giver også spil eller software-cd for at starte spillet eller programmet, så snart disken er læst. Du kan konfigurere dine Windows indstillinger for automatisk afspilning til automatisk at køre, afhængigt af den type medie computeren registrerer på din cd.

Instruktioner

Windows XP

1 Dobbeltklik på "Denne computer" ikonet på skrivebordet.

2 Find ikonet for dit diskdrev. Dette vil normalt være angivet under "Enheder til flytbare medier."

3 Højreklik på din primære disk drev og vælg "Egenskaber" fra menuen.

4 Naviger til "Automatisk afspilning" fanen. Her kan du se de aktuelle indstillinger for Autorun for cd'er med forskellige medietyper.

5 Vælg en medietype fra drop down menuen. For eksempel kan du vælge "Music CD", hvis du ønsker at ændre den måde, en musik-cd afspilles, når du sætter den i dit diskdrev.

6 Sæt et mærke ved siden af ​​"Vælg en handling til at udføre" valgmulighed.

7 Klik på den handling, du gerne vil ske, når du indsætter cd'en i diskdrevet. For eksempel kan du vælge "Afspil lyd-cd" for en musik-cd i medieafspilleren efter eget valg.

8 Klik på "Anvend" og derefter "OK" for at lukke indstillingerne, når du har foretaget ændringer i din konfiguration. Næste gang du placerer en cd i diskdrevet, der omfatter, at medietype, vil det Autorun bruge dine nyligt konfigurerede indstillinger.

Windows Vista og Windows 7

9 Klik på knappen Start, og vælg "Kontrolpanel" fra menuen Start.

10 Vælg "Automatisk afspilning" i Kontrolpanel.

11 Placer en check i boksen ved siden af ​​"Brug Automatisk afspilning ved alle medier enheder", hvis feltet ikke allerede er markeret.

12 Find medietype på den viste liste. For eksempel kan du ændre indstillingerne for en "Audio CD".

13 Klik på drop down menuen ved siden af ​​medietypen for at se de tilgængelige Automatisk afspilning muligheder.

14 Klik på en af ​​mulighederne i menuen til at gøre, at standardhandlingen for en CD med den medietype. For eksempel kan du indstille standard til "Afspil lyd-cd" ved hjælp af en bestemt medieafspiller installeret på din computer.

15 Klik på knappen "Gem" nederst i vinduet, når du har afsluttet din konfiguration. Næste gang du placerer en CD med den medietype i computeren, Windows skal bruge dine konfigurerede Autorun-indstillinger til at lancere det.