Udskrivning på kartotekskort Med Officejet J4680

November 17

Udskrivning på kartotekskort Med Officejet J4680


HPs Officejet J4680 All-in-one printer kan du udskrive, kopiere, scanne og faxe dokumenter med en let at bruge maskinen. Udskrivning på kartotekskort tillader dig at foretage professionelt udseende noter til en præsentation, udskrive dine egne brugerdefinerede lykønskningskort eller endda oprette navneskilte. Ændring af udskriftsindstillingerne på Officejet J4680 at udskrive på kartotekskort er enkelt at gøre, uanset hvilket program du skal bruge. Altid dobbelttjekke din printerens forbindelse til computeren for at sikre, at din print job med udføres gnidningsløst.

Instruktioner

1 Tilslut din Officejet printer til din bærbare eller stationære computer. Sæt den regelmæssige USB-enden af ​​den medfølgende tilslutningsledning i en af ​​computerens USB-porte. Sæt den anden ende i mini-USB-porten på bagsiden af ​​din Officejet printer. Slut printerens netledning til en stikkontakt, og tænd den.

2 Læg installations-cd'en i computerens optiske drev. Kør cd'en, og følg vejledningen for at indlæse den nødvendige software på din computer. Kør printersoftwaren for at fuldføre opsætningen af ​​din Officejet J4680.

3 Løft panelet på forsiden af ​​printeren til at afsløre papiret lastning port. Find afsnittet udpeget til din størrelse af kartotekskort (enten 3 af 5 eller 4 med 6). Læg dit kartotekskort i den rigtige del af printeren.

4 Åbn det dokument, du vil udskrive på et kartotekskort med Microsoft Word Excel eller et lignende tekstbehandlingsprogram. Gå til "File" og vælg "Udskriftsindstillinger". Vælg "kartotekskort" valgmulighed (med de korrekte dimensioner). Tryk på knappen "Print Preview" for at se hvordan din færdige udskriftsjob vil se. Foretag eventuelle endelige justeringer og tryk på knappen "Udskriv" øverst på siden.


relaterede artikler