Hvad er en integreret Network Interface Controller?

October 2

Hvad er en integreret Network Interface Controller?


Et netværk interface controller håndterer alle netadgang funktioner for en computer. Oprindeligt denne evne blev solgt som en separat komponent, hvilket er grunden til en NIC er nu siges at være "integreret". Moderne computere har normalt NIC inkluderet på bundkortet.

navne

Netværket interface controller har mange navne. Det blev oprindeligt kaldt et netkort, fordi den blev solgt på et separat kredsløb, eller kort, der er monteret i en ekspansion slot af en computer. Selv om de fleste computere har en indbygget NIC udtrykket netværkskortet stadig anvendes af mange i branchen, som er navnene "netværkskort", "kort LAN" og "Ethernet-kort", selv om ingen af ​​dem er faktisk på et kort . Den mest almindelige NIC er en "netværkskort".

ansvar

Den NIC har to ansvarsområder. Den første er at oversætte mellem computerdata og elektriske impulser og tilbage igen. Det andet formål med en NIC er at administrere adgangen til ledningen af ​​nettet. Dette indebærer at lytte til tavshed på wiren, før du anvender signalet, fordi ikke to computere kan anvende data til det samme kabel på samme tid. Elektrisk strøm løber længden af ​​en tråd i en brøkdel af et sekund, så hvis der er to signaler på kablet på samme tid, de interfererer med hinanden og bliver meningsløs. Dette kaldes kollision. Hvis der opstår kollision, NIC venter en tilfældig lang tid, før at lytte til tråden igen. Dette er designet til at forhindre alle NIC på netværket i at høre den samme stilhed på nøjagtig samme tid.

Media Access Control

Den del af NIC, der håndterer adgang til kablet kaldes "medium access controller." Funktionerne mediet adgang controller udfører opsummeres som "medier adgangskontrol", som simpelthen er udtrykt som MAC.

Mac-adresse

MAC-adressen er den fysiske adresse på den computer på netværket. Ingen computer kan sende eller modtage data over et netværk uden en MAC-adresse. Hver medium adgang controller sætter MAC-adressen på destinationen computer på forsiden af ​​alle udgående data, og læser den adresse knyttet til alle data på kablet for at vide, hvornår det er den tiltænkte modtager. MAC-adressen er faktisk serienummeret af nettet interface controller og er unik i hele verden.


relaterede artikler