Sådan bruges NEC LCD Screen Monitor Controls

April 3

Den kontrol, der er bygget ind i den forreste del af NEC LCD computerskærmen giver dig mulighed for at konfigurere forskellige aspekter af skærmens billede, Windows-operativsystemet ikke oprindeligt tillader dig at konfigurere. Dette svarer til menusystemet på et LCD-tv, og det lader dig styre indstillingerne ligesom placeringen af ​​billedet på skærmen, lysstyrken, de generelle farveindstillinger og flere.

Instruktioner

1 Tænd for NEC LCD-skærmen ved at trykke på "Power".

2 Tryk på knappen "Menu" på forsiden af ​​skærmen for at åbne menuen om bord.

3 Brug "venstre" og "højre" piletasterne på forsiden af ​​skærmen for at få adgang til sub-menu, der indeholder indstillinger, du vil ændre. Du kan vælge mellem "Picture", "Color", "Image" eller "General".

4 Vælg "Picture", hvis du ønsker at ændre indstillingerne for skærmen som f.eks "Kontrast", som styrer forholdet mellem den hvide til farven sort farve. Vælg "Color", hvis du vil styre farvebalancen af ​​skærmen. Vælg "Image", hvis du ønsker at justere placeringen af ​​det billede, der vises på skærmen. Vælg "Generelt", hvis du ønsker at nulstille skærmen tilbage til de oprindelige indstillinger.

5 Vælg "Gem og Afslut", når du er færdig med at foretage ændringer i indstillingerne på NEC LCD-skærmen. Dette vil spare alle de ændringer, du har foretaget af indstillingerne, og skærmen vil fungere baseret på dine specifikationer, indtil du ændrer dem.


relaterede artikler