Sådan tilføjes en lokal printer til en Remote Desktop

October 25

Sådan tilføjes en lokal printer til en Remote Desktop


Remote Desktop funktion er en meget kraftfuld funktion, en, der er brugt af både almindelige brugere og netværk teknikere. Netværk personale kan bruge Remote Desktop til at installere opdateringer og fejlfinding computer problemer, mens almindelige brugere kan bruge funktionen til at oprette forbindelse til deres arbejde computere hjemmefra og få ekstra arbejde. Evnen til at bruge lokale ressourcer som printere kan gøre Remote Desktop endnu mere nyttigt for alle typer af brugere.

Instruktioner

Forbered Host PC

1 Log ind på den computer, du vil oprette forbindelse til eksternt. Højreklik på "Denne computer" ikonet for at åbne systemet egenskaber.

2 Klik på "Remote" fanen og sørg begge afkrydsningsfelterne er markeret. Klik på knappen "Start" og vælg "Kør" fra menuen.

3 Skriv "cmd" i feltet Kør, og tryk på "Enter" for at åbne en kommandoprompt vindue. Skriv "ipconfig" ved prompten og tryk på "Enter". Skriv ned som IP-adressen for maskinen. Du skal bruge denne adresse til at oprette forbindelse til computeren via fjernadgang.

Tilslut Fjernt

4 Log ind på en anden computer, og klik på knappen "Start". Vælg "Kør" fra menuen.

5 Skriv "mstsc" i feltet og tryk på "Enter". Klik på knappen "Indstillinger". Gå til fanen "Lokale ressourcer", og marker feltet "Printere".

6 Indtast IP-adressen på den computer, du ønsker at forbinde til, og klik på "Opret forbindelse". Du vil se fjerncomputeren, men du vil være i stand til at bruge dine lokale printere til at udskrive papirkopier af dokumenter på denne maskine.


relaterede artikler