Hvordan kan jeg bruge DVD Shrink og DVD Decryptor?

July 17

Hvordan kan jeg bruge DVD Shrink og DVD Decryptor?


DVD Shrink og DVD Decrypter giver dig mulighed for at tage sikkerhedskopier af dine DVD'er. DVD Decrypter kan du kopiere data fra din DVD til din computer og DVD Shrink kan du skrumpe filstørrelsen af ​​DVD oplysninger til at passe på en standard DVD-R. Fordi nogle nye film bruger digital rights management og øget diske kapacitet, er det nødvendigt at bruge disse værktøjer til at tage en sikkerhedskopi af din DVD-samling.

Instruktioner

DVD Decrypter

1 Hent og installer DVD Decrypter (se Resources). Hent og installer en ISO montering program som Daemon Tools, Virtual Clone Drive, eller MagicDisc (se Resources). Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen af ​​begge stykker software.

2 Indsæt den DVD, der skal bakkes op i dvd-drevet. Åbn DVD Decrypter og klik på menuen "Mode" og derefter klikke på "ISO" for filtypen. Klik derefter på menuen "Filer" og klik på "Dekrypter" for at begynde dekryptere DVD. Angiv navn og placering på den fil, du ønsker at oprette.

3 Åbn din ISO montering software. Klik på muligheden for at montere et nyt billede. Gå til den fil, du lige har oprettet, og vælg det at montere til et virtuelt dvd-drev.

DVD Shrink

4 Hent og installer DVD Shrink (se Resources). Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Klik på "Rediger" og derefter på "Preferences" at opsætte softwaren til de elementer, du ønsker at inkludere i dine DVD backups og størrelsen af ​​medie, du har til rådighed (f.eks 4 GB DVD-RW).

5 Klik på "Åbn disk" for at åbne dvd-fil, du lige har oprettet. Den vises som en anden dvd-drev på din computer.

6 Klik på "Backup" knappen for at lave en komplet backup af din DVD med alle de filmenuer intakte. DVD Shrink vil komprimere data for at sikre, at det hele passer på disken, du angav i dine præferencer. Klik på "OK" for at fuldføre processen.

TIPS

  • Må ikke krænke ophavsretslovgivning. Kend love om personlige sikkerhedskopier til din region. Overhold alle de love, der gælder for dig.

relaterede artikler