Sådan Beregn Absolute Unique Hits

September 18

Sådan Beregn Absolute Unique Hits


Succesen med en hjemmeside bestemmes i høj grad af mængden af ​​trafik, den modtager. Et tæt fulgt metrisk er absolut unikke hits, hvilket refererer til antallet af ikke-gentagne besøgende, at dit websted modtager i løbet af en bestemt tidsperiode. For eksempel, hvis over de seneste 30 dage 100 mennesker besøgte din hjemmeside tre gange hver dag, ville de absolutte unikke hits i alt 100. Ved at installere et website analytics pakke såsom Google Analytics, Chartbeat eller Clicky, vil du være i stand til at spore dit website trafikstatistik i realtid gratis.

Instruktioner

1 Opret en konto med et website analytics udbyder. Naviger til Google Analytics, Chartbeat, Clicky eller en anden website analyseudbyder (se Resources). Klik på "Sign Up", "Registrering" eller "Free Trial" knappen for at åbne en konto.

2 Indtast din personlige og hjemmeside oplysninger. Følg anvisningerne og give de krævede oplysninger, herunder din e-mailadresse, hjemmeside URL og anerkendelse af servicevilkårene.

3 Begynd at bruge analytics service, når du har oprettet din konto. Du vil blive forsynet med en unik HTML-kode, der vil gøre dig i stand til at spore besøgende på din hjemmeside. Følg tjeneste anvisninger at indlejre koden på hver af siderne på dit website.

4 Gennemgå absolutte unikke hits statistikker ved at logge ind på din hjemmeside analytics konto. På Google Analytics, bliver du nødt til at klikke på linket "Visitors" på venstre side af siden for at få adgang til oplysninger om absolutte unikke hits. På Chartbeat, at oplysningerne er tilgængelige på venstre side under "Aktive besøg." På Clicky, finde denne information ved at udvide gæsternes data på instrumentbrættet.

TIPS

  • Installer analytics kode på hver side på dit websted for at få indsigt i fordelingen af ​​synspunkter med sider og indhold.
  • Hvis dit website trafik for et bestemt tidsrum er i hundredtusindvis eller større, kan visse analytics udbydere anslår besøgsstatistik hjælp stikprøveundersøgelser i stedet rapportere en faktiske tal.

relaterede artikler